Δέκα παραδοσιακοί ξενώνες με εστιατόρια

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τους 10 καλύτερους παραδοσιακούς ξενώνες με εστιατόρια, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, για αξέχαστες αποδράσεις και… γεμάτα στομάχια!
 
Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.
 
Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.
 
Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet, η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή «HotelsCombined» είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν!
 
Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone
 

1. Παραδοσιακός Ξενώνας Το Συρράκο 

To ξενοδοχείο, Παραδοσιακός Ξενώνας Το Συρράκο, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Κωστήτσι και Φορτόσι. Διαθέτοντας δωμάτιο για οικογένειες, δωρεάν ενοικίαση ποδηλάτων και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση της διαμονή σας στο χωριό. 
 
To ξενοδοχείο έχει οργάνωση εκδρομών, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. 
 
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν τηλεόραση, θέρμανση και ψυγείο. Ράδιο και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει ντουζιέρα. 
 
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Παραδοσιακός Ξενώνας Το Συρράκο, διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία πιάτων τοπικής κουζίνας.
 
Info 
Τιμές: από 39 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 

2. Monopatia Resort  

To ξενοδοχείο, Monopatia Resort, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Μονοδένδρι και Κήποι. 
 
To ξενοδοχείο έχει αίθουσα συνεδριάσεων, κήπος και καφέ στο λόμπυ. 
 
Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν παντόφλες, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και μίνι μπαρ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις. 
 
Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό σας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία ποτών και ροφημάτων στο στυλάτο μπαρ του ξενοδοχείου. 
 
Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Το Εθνικός Δρυμός Βίκου-Αώου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.
 
Info 
Τιμές: από 85 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 

3. Ξενώνας Θουκυδίδης

To κατάλυμα, Ξενώνας Θουκυδίδης, είναι ιδανικά τοποθετημένη σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Κουκούλι και Τσεπέλοβο. 
 
Το κατάλυμα έχει 5 δωμάτια, ενώ διαθέτει ντουζιέρα, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και τηλεόραση. Θέρμανση, ιδιωτικό μπάνιο και εξοπλισμός σιδερώματος υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο της επιχείρησης.
 
Info 
Τιμές: από 80 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

4. Ξενώνας Καλλιόπη

To κατάλυμα, Ξενώνας Καλλιόπη, είναι ιδανικά τοποθετημένη σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Αρίστη και Δίλοφο. 
 
Το κατάλυμα έχει 7 δωμάτια, ενώ διαθέτει δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και πιστολάκι μαλλιών. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και αίθουσα αναμονής υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο της επιχείρησης. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ντουλάπες στο δωμάτιο και ξενώνες με θέρμανση. 
 
Στην περιοχή γύρω από το κατάλυμα υπάρχουν πάρα πολλά δημοφιλή καφέ και εστιατόρια. Το Δρακόλιμνη Τύμφης απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κατάλυμα.
 
Info 
Τιμές: από 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

5. Ξενώνας Άστρα 

To inn, Ξενώνας Άστρα, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Αρίστη και Δίλοφο. 
 
Το inn έχει 4 δωμάτια, ενώ διαθέτει δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πιστολάκι μαλλιών. Συσκευή αναπαραγωγής DVD, γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος και ντουλάπες στο δωμάτιο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του inn. Κάθε ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει είτε μπανιέρα είτε ντουζιέρα. 
 
Στην περιοχή γύρω από το inn υπάρχουν πολλά δημοφιλή εστιατόρια και καφέ. Το Δρακόλιμνη Τύμφης απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το inn.
 
Info 
Αξιολόγηση: 9,2/10
Τιμές: από 65 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 

6. Ξενώνας Φιλύρα

To ξενοδοχείο διαθέτει 5 δωμάτια και προσφέρει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. 
 
Τα άνετα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Τηλέφωνο, εξοπλισμός σιδερώματος και θέρμανση υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Κάθε ensuite μπάνιο έχει είτε μπανιέρα είτε ντουζιέρα. 
 
Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν γκουρμέ πρωινό που σερβίρεται κάθε μέρα.
 
Info 
Τιμές: από 75 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 
 

7. Country Hotel Velani Αβδού

To ξενοδοχείο, Country Hotel Velani Αβδού, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Χερσόνησος και Μάλια. Προσφέροντας στους επισκέπτες express άφιξη / αναχώρηση, πισίνα και δωρεάν στάθμευση, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για την περιήγησή σας στο χωριό. 
 
To ξενοδοχείο προσφέρει φύλαξη βρεφών /παιδιών, δωμάτιο για οικογένειες και οργάνωση εκδρομών. Διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο για τους επισκέπτες επιθυμούν να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Tο πολύγλωσσο προσωπικό του ξενοδοχείου ευχαρίστως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην περιοχή. 
 
Τα άνετα και μεγάλα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική ταράτσα, ψυγείο και κουζινάκι. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πιστολάκι μαλλιών και συσκευή για καφέ/τσάι υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ντουζιέρα. 
 
To ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο εστιατόριο, καθώς και μπαρ. To εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει καθημερινά πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Όσοι θα βρίσκονται εκτός του καταλύματος κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από το ξενοδοχείο να τους ετοιμάσει μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο. 
 
Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου απέχει σχεδόν 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Πεζοπορία και κέντρο ιππασίας είναι μερικές από τις διαθέσιμες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή.
 
Info
Αξιολόγηση: 10/10
Τιμές: από 45 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 

8. Boutique Hotel Kladi Elias

To ξενοδοχείο, Boutique Hotel Kladi Elias, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Νέα Πέραμος και Νέα Ηρακλείτσα. 
 
Το ξενοδοχείο έχει 5 δωμάτια, ενώ διαθέτει συσκευή για καφέ/τσάι, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και πιστολάκι μαλλιών. Αίθουσα αναμονής, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συσκευή αναπαραγωγής CD υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ανεμιστήρα οροφής και γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος.
 
Info
Τιμές: από 50 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

9. Παραδοσιακός Ξενώνας Μπελόη

To ξενοδοχείο έχει δωρεάν στάθμευση, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα και ασύρματο ίντερνετ. 
 
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κουζινάκι, ψυγείο και τηλεόραση. Θέρμανση και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Κάθε ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει είτε μπανιέρα είτε ντουζιέρα. 
 
Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, αποτελώντας μια τέλεια επιλογή για όσους προτιμούν να μείνουν μέσα. 
 
Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Το Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.
 
Info
Τιμές: από 45 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 

10. Παραδοσιακός Ξενώνας Ορεάδες

To ξενοδοχείο, Oreades, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Αποδοτία και Κεντρική. 
 
Τα δωμάτια έχουν καφετιέρα, ψυγείο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αίθουσα αναμονής, συσκευή για καφέ/τσάι και καναπές-κρεβάτι υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει πιστολάκι μαλλιών.
 
Info
Τιμές: από 48 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ