Ένα μαγευτικό κρησφύγετο στα βουνά της Ιταλίας

Χαλάρωση, ανανέωση, επιστροφή στη φύση. Με αυτό το μοναδικό τρίπτυχο το ξενοδοχείο Nira Montana στην ιταλική πόλη La Thuile, σας υποδέχεται στην καρδιά των ψηλότερων βουνών της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες του καλούνται να εξερευνήσουν τις 160 χιλιόμετρων πίστες του σκι, να κάνουν snowboard, πεζοπορία, ράφτινγκ και ψάρεμα και να ανακαλύψουν την στιλάτη και προσιτή πολυτέλεια σε ένα πανέμορφο καταφύγιο.

Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά και υφές, τα άνετα κομψά δωμάτια του Nira Μοντάνα αντανακλούν την ομορφιά της φύσης. Ένα δάσος με τη μορφή ταπετσαρίας στολίζει τους τοίχους, τα ξύλινα πατώματα μοιάζουν με τους κορμούς των δέντρων και τα έπιπλα αντανακλούν τη ζεστή και διαχρονική γοητεία της φύσης.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την εντυπωσιακή νεωτερικότητα, τα ζεστά χρώματα δένουν αρμονικά με τις λευκές ντιζάιν καρέκλες και τα φωτιστικά Foscarini.

Τα υψηλής ποιότητας κρεβάτια Hästens εξασφαλίζουν μια ξεκούραστη νύχτα και οι Lavazza μηχανές εσπρέσο δίνουν ζωντάνια στη μέρα σας ζωντανέψει την ημέρα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επίσης παροχές για τσάι και μίνι μπαρ, ενώ το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, η τηλεόραση επίπεδης οθόνης και η βάση σύνδεσης για iPod θα σας κρατήσουν “συνδεδεμένους” με τον έξω κόσμο.

Μενού φτιαγμένα με φρέσκα, ντόπια υλικά, σύμφωνα με τις σπεσιαλιτέ της ιταλικής κουζίνας σας περιμένουν στο εστιατόριο Stars. Ψωμί Focaccia και αληθινή ναπολιτάνικη πίτσα ψήνεται σε ένα αυθεντικό ξυλόφουρνο από τη Φλωρεντία.

Το εστιατόριο προσφέρει φαγητό όλη την ημέρα και ένα υπέροχο πρωινό σε μπουφέ το πρωί, αλλά και a la carte μενού το βράδυ.

Αντανακλώντας το γραφικό ορεινό περιβάλλον του και εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης, το Nira Spa του ξενοδοχείου προσφέρει μια σειρά από περιποιήσεις σε ένα ήρεμο και κομψό περιβάλλον.

Διαθέτει επίσης γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, σάουνα και ατμόλουτρο, ενώ διατίθεται και για ολοήμερη ιδιωτική χρήση.

Το Nira Montana θα γίνει το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε το Mont Blanc, την ψηλότερη κορυφή της Ιταλίας και σημείο συνάντησης ορειβατών για σκιέρ, το φυσικό καταφύγιο Gran Paradiso, τους θεαματικούς καταρράκτες Rutor, αλλά και τα κομψά και ιστορικά λουτρά Pré Saint Didier, που χρονολογούνται από το 1800.

Τιμές: από 192 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ