Υποδεχθείτε τα πρώτα χιόνια σε πολυτελή γαλλικά σαλέ!

Τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στην Ευρώπη, ακόμα και σε ορεινές περιοχές της χώρας συνθέτοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό και προσκαλώντας τους λάτρεις των βουνών και του σκι σε ξεχωριστές αποδράσεις!

Τρία πολυτελή σαλέ στις γαλλικές Άλπεις σας καλούν να υποδεχθείτε τα πρώτα χιόνια σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας μοναδικές παροχές και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Le Val Thorens, Val Thorens, Γαλλία

Η περιοχή Val Thorens βρίσκεται πάνω από 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθιστώντας την το υψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ευρώπη.

Εδώ οι προσδοκίες για πολυτελή καταλύματα είναι τόσο υψηλές, όσο και τα λιφτ του σκι και το κατάλυμα Le Val Thorens δέχεται την πρόσκληση προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς διαμονής.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία, που χτίστηκαν σε αυτό το θέρετρο της Σαβοϊας. Αυτό το θρυλικό καταφύγιο έχει φιλοξενήσει πολλούς λάτρεις του βουνού, χάρη στην ιδανική τοποθεσία του και τη ζεστή φιλοξενία, που προσφέρει.

Διατηρώντας την πρωτοποριακή του αισθητική το Le Val Thorens ανακαινίστηκε πρόσφατα, διατηρώντας κάποια από τα στοιχεία της παραδοσιακής του αισθητικής, όπως τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή, συνδυάζοντας τα αρμονικά με μοντέρνα έπιπλα και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη θέα στο βουνό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 83 δωμάτια με πανοραμική θέα, μια εσωτερική πισίνα, καθώς και ένα κορυφαίο spa με εσωτερική πισίνα, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες του θα απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές πριν και μετά το σκι.

Τα δύο εστιατόρια μεταφέρουν στους επισκέπτες γεύσεις τις γαλλικής κουζίνας, ενώ το φιλόξενο μπαρ με το αναμμένο τζάκι αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα θαλπωρής.

Τιμές: από 139 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Le Fitz Roy, Val Thorens, Γαλλία

Χτισμένο σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, το εικονικό Le Fitz Roy είναι ένα από τα πιο θρυλικά σαλέ στην περιοχή της Σαβοΐας των γαλλικών Άλπεων.

Έχοντας υπάρξει το σημείο συνάντησης όσων λατρεύουν το σκι, από την ημέρα που άνοιξε, δέχθηκε μια ριζική ανακαίνιση κρατώντας την αυθεντικότητα της περιοχής και παράλληλα δίνοντας ένα νέο πρότυπο πολυτέλειας.

Η ανεπιτήδευτη αίσθηση της γοητείας και των άψογων υπηρεσιών δίνει σε αυτό το γαλλικό ξενοδοχείο την ατμόσφαιρα ενός μεγάλου οικογενειακού σαλέ.

Τα 58 ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του έχουν επανασχεδιαστεί από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Gilles Leborgne, ο οποίος διατήρησε τα γοητευτικά στοιχεία των αρχικών εσωτερικών χώρων, όπως το γυαλισμένο ξύλο και την φυσική πέτρα, "δένοντας” τα με σύγχρονη κλασική επίπλωση.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην βεράντα απολαμβάνοντας τη θέα στις χιονισμένες πλαγιές και στη συνέχεια να γευτούν τη σύγχρονη γαλλική κουζίνα του θέρετρου.

Ένα κατάστημα με εξοπλισμό για σκι μέσα στο κατάλυμα θα ωθήσει αρχάριους και έμπειρους σκιέρ να κατακτήσουν τις 600 χλμ πίστες, που περιβάλλουν το Le Fitz Roy.

Μετά από μια εξαντλητική μέρα στο χιόνι, τι καλύτερο από λίγες στιγμές ξεκούρασης στο spa, με την λαξευμένη στην πλαγιά του βουνού πισίνα, το χαμάμ και τη σάουνα να ολοκληρώνουν την ξεχωριστή εμπειρία.

Τιμές: από 265 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hôtel des Trois Vallées, Courchevel, France

Το Hôtel des Trois Vallées είναι το παλαιότερο σαλέ στο Courchevel και ως εκ τούτου, ένα από τα πιο γοητευτικά. Η τελευταία του ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2013 εκσυγχρονίζοντας τους εσωτερικούς χώρους του, με στόχο να διατηρηθεί το πνεύμα του αρχικού σχεδιασμού του και την αισθητική της δεκαετίας του '50.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην αξιοποίηση του φωτός και του χώρου σε κάθε ένα από τα 31 δωμάτια, τα οποία έχουν μετατραπεί σε ηλιόλουστες, φιλόξενες οάσεις.

Πολλά από τα πρωτότυπα κομμάτια επίπλων παραμένουν, προσθέτοντας μια ακόμα μοναδική πινελιά στη γοητεία της παλιάς αισθητικής.

Από τη στιγμή που θα εισέλθουν στο λόμπι οι επισκέπτες θα νιώσουν την αίγλη και τη γοητεία της παλιάς εποχής, ενώ ο χώρος θα τους οδηγήσει στο στιλάτο μπαρ και την τραπεζαρία για να δοκιμάσουν πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας.

Ο χώρος του spa, με τη σάουνα, το χαμάμ και το μεγάλο τζακούζι είναι πλημμυρισμένο με φυσικά υλικά, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο απόλυτης ηρεμίας.

Τιμές: από 261 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ