Βραδιές…πολιτισμού σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο

Περισσότεροι από 50 σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν ξεχωριστό πολιτιστικό χώρο, που ταυτόχρονα προσφέρει μια στιλάτη πρόταση διαμονής.

Το Lloyd στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο σε μια από τις πιο μοντέρνες γειτονιές του Άμστερνταμ και δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο.

Είναι ένας χώρος, που προσελκύει καλλιτέχνες, οι οποίοι έρχονται εδώ για να συμμετάσχουν σε εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις, που προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες του καταλύματος.

Το Lloyd Hotel & Culturele Ambassade μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη, αφού διαθέτει μια ποικιλία δωματίων, από δωμάτια ενός αστεριού με κοινόχρηστο μπάνιο, μέχρι πολυτελείς σουίτες 5 αστέρων.

Το κάθε ένα από τα δωμάτια έχει ξεχωριστή διακόσμηση, που περιλαμβάνει αυθεντικά έργα τέχνης, μοντέρνα επίπλωση και έντονα χρώματα.

Την διακόσμηση στα συνολικά 117 δωμάτια έχουν επιμεληθεί διεθνούς φήμης Ολλανδοί σχεδιαστές, όπως οι Richard Hutten, Claudy Jongstra, Joep Van Lieshout και Christoph Seyferth.

Στον μοντέρνο χώρο του εστιατορίου και τη φιλόξενη βεράντα, οι επισκέπτες έχουν την επιλογή του μπουφέ ή μενού a la carte, ενώ το πρωινό περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, όπως φρέσκους χυμούς, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα και αρτοποιήματα.

Ιδανική για στιγμές ξεκούρασης είναι η βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει ακόμα και τον δικό του κήπο.

Οι επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το Άμστερνταμ μπορούν να νοικιάσουν ποδήλατο από το ξενοδοχείο, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου για μερικά από τα πιο σημαντικά μουσεία της πόλης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ