Ένα νέο πολυτελές καταφύγιο στο Παρίσι

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην καρδιά μιας από τις σύγχρονες γειτονιές του Παρισιού, το νέο ξενοδοχείο Le Cinq Codet υποδέχεται τους επισκέπτες του στον κόσμο του κλασικού μοντερνισμού και της οικείας απλότητας.

Το πρώην κτήριο τη France Telecom, χτισμένο τη δεκαετία του '30, δέχθηκε μια αριστοτεχνική αποκατάσταση από τον διάσημο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Jean-Phillipe Nuel, ο οποίος κατάφερε να δώσει στους χώρους έναν σαγηνευτικό χαρακτήρα.

Εκπροσωπώντας την αληθινή παρισινή κομψότητα, το boutique ξενοδοχείο, πέντε αστέρων, ενισχύει με τον σχεδιασμό του το αίσθημα ελευθερίας των επισκεπτών του, με τα 67 πολυτελή δωμάτια να μοιάζουν με στούντιο ενός καλλιτέχνη, όπου μια συλλογή από εκλεκτά έργα ζωγραφικής έχουν τοποθετηθεί τυχαία στους τοίχους.

Το Cinq Codet λατρεύει τους σύγχρονους καλλιτέχνες και φιλοξενεί στους χώρους του έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και εντυπωσιακά γλυπτά.

Φτάνοντας στο φουαγιέ ο επισκέπτης ανακαλύπτει μια σύγχρονη φρεσκάδα, η οποία αποτυπώνεται στις μοντέρνες βιβλιοθήκες, τα αυθεντικά έργα τέχνης και τα μεγάλα παράθυρα.

Δύο ακατέργαστα κομμάτια μαρμάρου, εμπνευσμένα από τον Ροντέν, γιγαντιαία, κυβικά αμπαζούρ και άνετα έπιπλα κοσμούν τον χώρο.

Σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας αποτελεί η φιλόξενη εξωτερική βεράντα, που προσφέρει ένα χαλαρωτικό και ιδιωτικό καταφύγιο κρυμμένο μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς και τα άγχη της ζωής της πόλης με τα αρωματικά λουλούδια, τις άνετες καρέκλες με τα λευκά μαξιλάρια και τις ξαπλώστρες να προσθέτουν κάτι στη μαγική γοητεία και το ήρεμο περιβάλλον του μικρού αυτού παραδείσου.

Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα από τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με τις λείες ξύλινες επιφάνειες και τις ανεξάρτητες μπανιέρες να ξεχωρίζουν.

Στο τέλος της ημέρας χαθείτε στην χαλαρωτική αγκαλιά του spa, στο υπαίθριο τζακούζι, το χαμάμ και τη σάουνα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ