Τρεις ξεχωριστές προτάσεις διαμονής με… άρωμα γυναίκας!

Μια μοναδική απόδραση με τις φίλες σας μόλις ξεκινά και οι προτάσεις για αξέχαστες στιγμές είναι η μια καλύτερη από την άλλη, αφού περιλαμβάνουν απολαυστικές βραδιές διασκέδασης, χαλαρωτικά spa και πολυτελή διαμονή.

Επιλέξτε μια από τις τρεις επιλογές, που σας προτείνουν τα Design Hotels και ανακαλύψτε την μαγεία των διακοπών σε μοναδικής αισθητικής ξενοδοχεία, που προσφέρουν ειδικά πακέτα διαμονής μόνο για γυναίκες!

Pure, Φρανκφούρτη, Γερμανία

Ένα πλήρως ανακαινισμένο loft στην καρδιά της Φρανκφούρτης το Pure σας μεταφέρει τον κοσμοπολίτικο αέρα της πόλης.

Εδώ, ανάμεσα σε ανοιχτόχρωμα υλικά, όπως το λευκό δέρμα, το μάρμαρο Θάσου και τα γκρι δάπεδα οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν σε μια φιλόξενη, οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Οι αρμονικά διακοσμημένοι κοινόχρηστοι χώροι του σαλονιού και του μπαρ αποπνέουν μια σπιτική ατμόσφαιρα, μια έννοια που τονίζεται ιδιαίτερα από το έργο του καλλιτέχνη Stefan Strumbel, ο οποίος κατάφερε να αποδώσει με τα έργα του, τι σημαίνει η έννοια “σπίτι” για διαφορετικούς ανθρώπους.

Ο φωτισμός και η μουσική, που αλλάζουν κατά τη διάρκεια της μέρας, προσδίδουν μια χαλαρή αίσθηση την ημέρα και μια όαση γεμάτη ενέργεια με έντονα πορτοκαλί οπτικά εφέ τη νύχτα.

Διαθέτοντας υπερμεγέθη πουφ, κρήνες και μπαμπού, το αίθριο του Pure αποτελεί την ιδανική επιλογή ξεκούρασης όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ τα δωμάτια με τις καθαρές γραμμές, τα ελαφριά υφάσματα και τα ψηλά ταβάνια ηρεμούν το πνεύμα.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την ειδική προσφορά του για τις γυναικείες παρέες, που περιλαμβάνει υποδοχή με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου και είσοδο στο VIP club, το ξενοδοχείο είναι η απόλυτη κοριτσίστικη απόδραση στην καρδιά της Φρανκφούρτης.

Τιμές: από 77 ευρώ τη βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

OD Port Portals, Μαγιόρκα, Ισπανία

Στο OD Port Portals η μαυριτανική πολυτέλεια συναντά το ανανεωμένο και σύγχρονο design συνθέτοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Χτισμένο σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην μαρίνα του Puerto Portals της Μαγιόρκα, με τα διάσημα μπαρ, τα εστιατόρια και τις στιλάτες μπουτίκ σε απόσταση αναπνοής, το ξενοδοχείο 77 δωματίων αντανακλά ακριβώς αυτή την αισθητική της περιοχής.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν μια ρετρό γοητεία με τη χρήση κλασσικών σχεδίων, χρωμάτων και μοτίβων. Ζεστά χρώματα χρωματίζουν το δροσερό λευκό, δημιουργώντας παιχνιδιάρικες εναλλαγές σκιάς και φωτός σε όλους τους χώρους.

Τα 67δωμάτια και οι 10 junior σουίτες διαθέτουν καθαρές γραμμές και χαλαρωτικές χρωματικές αποχρώσεις, που τονίζονται από τη ζεστασιά του ξύλου, της πέτρας, αλλά και από τις δερμάτινες λεπτομέρειες.

Εκπληκτική θέα και μεσογειακή φινέτσα συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο και η απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας ολοκληρώνεται με τη παροχή υπηρεσίας ιδιωτικού σοφέρ ή δωρεάν χρήση ενός Smart Cabriolet για κάθε επισκέπτη, που επιλέγει για τη διαμονή του τις Junior σουίτες.

Τα κορίτσια, που θα επιλέξουν αυτόν τον τρόπο διαμονής και άρα μετακίνησης, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις παραλίες της Costa d'en Blanes και να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τιμές: από 80 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Bachmair Weissach, Λίμνη Tegernsee, Γερμανία

Σε αυτό το φιλόξενο κατάλυμα, η βαυαρική αυθεντικότητα και παράδοση “δένει” αρμονικά με την κομψή απλότητα και την ομορφιά της υπαίθρου δημιουργώντας ένα θέρετρο ιδανικό για μια ήρεμη διαμονή.

Κοντά στο Μόναχο, στις όχθες της λίμνης Tegernsee με τη μαγευτική ομορφιά των Άλπεων να πλανάται παντού, το Bachmair Weissach, που χτίστηκε το 1862 και αποτελείται από πολλά κτίρια μέσα στη φύση, έχει αποκατασταθεί πλήρως, αναδεικνύοντας την παλιά του δόξα.

Σήμερα οι χώροι του είναι διακοσμημένοι με κομψότητα, μεταφέροντας την αίσθηση ενός ιδιωτικού σπιτιού, με στόχο την εξισορρόπηση της οικογενειακής ατμόσφαιρα και της επαγγελματικής εξυπηρέτησης.

Το ξεχωριστό design και η γοητεία της περιοχής έχουν διεισδύσει σε κάθε ένα από τα 146 δωμάτια, που μετατρέπουν τη διαμονή σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Το νέο πακέτο προσφοράς “Just for Girls”, οι επισκέπτριες του ξενοδοχείου θα βρουν αυτό που χρειάζονται για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε Grand ή Junior σουίτα (με σύνδεση σε δίκλινο δωμάτιο), πρωινό, ένα γεύμα τριών πιάτων, θεραπεία spa, και ένα κοκτέιλ σαμπάνιας.

Τιμές: από 295 ευρώ το άτομο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ