Αποδράστε σε Ρώμη, Πράγα, Βουδαπέστη από 28 έως 69 ευρώ!

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 28 έως 69 ευρώ τη βραδιά, για το μήνα Οκτώβριο.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε τρεις ρομαντικές και άκρως γραφικές ευρωπαϊκές πόλεις, την Πράγα, τη Βουδαπέστη και τη Ρώμη. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Βουδαπέστη

Hotel Castle Garden

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή district I. (Varkerulet), λίγα μόνο λεπτά από την πλατεία Moscow. Υπάρχει, επίσης, κέντρο ομορφιάς με σάουνα.

Διαθέτει 39 δωμάτια και πισίνα. Επίσης, τζακούζι, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και κέντρο ομορφιάς με σάουνα. Προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Τα μοντέρνα δωμάτια περιλαμβάνουν συσκευή για καφέ/τσάι, εξοπλισμό σιδερώματος και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Όλα έχουν καθιστικό, ενώ σε κάποια από αυτά είναι διαθέσιμα επικοινωνούντα δωμάτια.

Στο ρομαντικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται καθημερινά πρωινό. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένες ώρες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Η λεωφόρος και η πλατεία Ηρώων βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,1

Τιμή: 64 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

NH Budapest

Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τους σταθμούς Budapest Nyugati Palyaudvar και διαθέτει δωμάτια με κλιματισμό, μίνι μπαρ, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης.

Βρίσκεται μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει 160 δωμάτια και κέντρο ευεξίας. Εκτός από σάουνα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, το ξενοδοχείο διαθέτει και coffee bar, ασανσέρ, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Όλα τα άνετα δωμάτια έχουν πιστολάκι μαλλιών, εξοπλισμό σιδερώματος και τηλεόραση. Καθένα διαθέτει δικό του μπάνιο με ξεχωριστή μπανιέρα. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να φάνε στο ξενοδοχείο μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, που σερβίρει και πρωινό. Εναλλακτικά, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα γαστρονομικών επιλογών σε πολύ μικρή απόσταση.

Αν το shopping κατέχει ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα διακοπών σας, το ξενοδοχείο είναι ιδανικά κτισμένο στην εμπορική περιοχή της πόλης. Για την περαιτέρω διευκόλυνση των επισκεπτών, διαθέτει υπηρεσία μεταφοράς τους από και προς το αεροδρόμιο, εφόσον αυτοί το ζητήσουν.

Info

Αξιολόγηση: 9

Τιμή: 45 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ramada Resort - Aquaworld

Τοποθετημένο στην περιοχή Ujpest, το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα.

Έχει 309 δωμάτια, ενώ διαθέτει γήπεδα σκουός, κέντρο ευεξίας και γήπεδο τένις. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κέντρο σπα και ευεξίας και σάουνα. Για τον ελεύθερό σας χρόνο προσφέρει κέντρο περιποίησης, μασάζ και τούρκικο χαμάμ.

Τα ευρύχωρα δωμάτια έχουν καλή ηχομόνωση και περιλαμβάνουν πιστολάκι μαλλιών, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και μίνι μπαρ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας φορητό υπολογιστή, εμφιαλωμένο νερό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Είναι, επίσης, διαθέσιμα επικοινωνούντα δωμάτια.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Budapest Ferihegy απέχει σχεδόν 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 8,7

Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Boutique Hotel Zara

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Belvaros - Lipotvaros λίγα λεπτά από την πλατεία Kalvin αι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Εθνικό Μουσείο Ουγγαρίας.

Εξοπλισμένο με δωρεάν ενσύρματο ίντερνετ, το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων κι εγκαταστάσεων, όπως coffee bar. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ασανσέρ και υπάλληλο υποδοχής. Το εστιατόριο προσφέρει πρωινό.

Τα δωμάτια ανακαινίστηκαν το 2011 και προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Επίσης, διαθέτουν εξοπλισμό σιδερώματος, μίνι μπαρ και τηλέφωνο.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Budapest Ferihegy απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 8,5

Τιμή: 64 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Belvedere

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή district II. και 10 μόλις λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Moscow. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο.

Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν ασανσέρ, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και σάουνα. Εκτός των άλλων, μπορείτε να διατηρείσετε τη φυσική σας κατάσταση, μιας και το ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις ευεξίας και άσκησης, που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα. Το εστιατόριο σερβίρει πρωινό.

Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και παρέχουν όλες τις ανέσεις, όπως συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλεόραση και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Όλα είναι εξοπλισμένα με πιστολάκι μαλλιών, τηλέφωνο και μίνι μπαρ. Πρόσβαση στο ίντερνετ είναι, επίσης, διαθέσιμη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από πασίγνωστα εστιατόρια, club και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Info

Αξιολόγηση: 8,4

Τιμή: 61 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ρώμη

Hotel Capannelle

Τοποθετημένο στην περιοχή Cinecitta, αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο έχει πολύ άνετα και ευρύχωρα δωμάτια.

Διαθέτει 252 δωμάτια και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ. Tο πολύγλωσσο προσωπικό του ξενοδοχείου ευχαρίστως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην πόλη.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι ευρύχωρα και περιλαμβάνουν πιστολάκι μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Επίσης, κεντρική θέρμανση, τηλέφωνο και μίνι μπαρ.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία πιάτων τοπικής και διεθνούς κουζίνας. Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλά εστιατόρια με διεθνή κουζίνα σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με τα πόδια. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη, αλλά όχι όλες τις ώρες.

Το Hotel Capannelle απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από το Αεροδρόμιο Ciampino, ενώ είναι κοντά και σε πολλά αξιοθέατα της πόλης.

Info

Αξιολόγηση: 8,1

Τιμή: 69 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Cardinal Hotel St. Peter

Το ξενοδοχείο προσφέρει τζακούζι και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, προσφέρει coffee bar, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ. Διαθέτει και νυφικές σουίτες για όσους επιζητούν επιπλέον πολυτέλεια και άνεση.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπες στο δωμάτιο, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. To ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια που είναι ιδανικά για οικογένειες.

Τοποθετημένο στην περιοχή Aurelio, το ξενοδοχείο αποτελεί την τέλεια βάση για τις διακοπές σας στην πόλη. Το ιστορικό κέντρο της Ρώμης και το Βατικανό απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 7,3

Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Petra Hotel & Residence

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1996 και βρίσκεται στην περιοχή Cinecitta. Προσφέρει στους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και coffee bar, υπηρεσία λιμουζίνας και γήπεδο ποδοσφαίρου.

Οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνουν δωμάτιο με τηλεόραση, καθαριστήριο και εσωτερικό πάρκινγκ. To ξενοδοχείο, επίσης, διαθέτει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν τηλεόραση, μίνι μπαρ και τηλέφωνο. Σύνδεση στο ίντερνετ είναι, επίσης, διαθέσιμη.

Το αεροδρόμιο της Ρώμης απέχει σχεδόν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το πολύγλωσσο προσωπικό θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

Info

Αξιολόγηση: 7,5

Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel des Artistes

Αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της περιοχής, Castro Pretorio. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει για τους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και φύλαξη βρεφών /παιδιών, ασανσέρ και αποθήκευση αποσκευών. Επίσης, έχει κήπο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτει υπηρεσία express check-in/check-out.

Όλα τα design δωμάτια έχουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Τηλέφωνο και ψυγείο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το αεροδρόμιο Rome Ciampino απέχει σχεδόν 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 7,9

Τιμή: 46 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Al Casaletto Hotel Rome

Το Al Casaletto Hotel διαθέτει άνετα δωμάτια, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, σνακ μπαρ και υπάλληλο υποδοχής. Επίσης, εσωτερικό πάρκινγκ και αποθήκευση αποσκευών, ενώ παρέχει και υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Αυτό το ρομαντικό κατάλυμα διαθέτει δωμάτια με en-suite μπάνια, κλιματισμό και τηλεόραση. Τα δωμάτια διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, μίνι μπαρ και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο είναι και τα ακόλουθα: Κολοσσαίο, Βασιλική του Αγίου Ιωάννη και το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Info

Αξιολόγηση: 8,7

Τιμή: 68 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Πράγα

Santini Residence

Αυτό το 5 αστέρων συγκρότημα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο. Βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τα Κάστρο της Πράγας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, coffee bar και ασανσέρ. Διαθέτει βιβλιοθήκη και προσφέρει αποθήκευση αποσκευών και υπηρεσία δωματίου όλο το 24ωρο και σε καθημερινή βάση.

Διαθέτει 19 δωμάτια και για όσους αποφασίσουν να ταξιδέψουν οικογενειακώς προσφέρει μεγάλα, άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.

Info

Αξιολόγηση: 9,9

Τιμή: 28 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Red And Blue Design Hotel

To ξενοδοχείο είναι κτισμένο μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και διαθέτει σικ και σύγχρονα δωμάτια με μίνι μπαρ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ταινίες. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο Ίντερνετ.

Το Red And Blue Design Hotel έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, καθαριστήριο και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων.

Τα ζεστά και καλά εξοπλισμένα δωμάτια προσφέρουν συσκευή για καφέ/τσάι, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και ιδιωτικό μπάνιο. Όλα έχουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Τα δωμάτια έχουν, επίσης, king-size κρεβάτια και λουτρά με ντους ψιλής βροχής.

Όσοι επιθυμούν να φάνε στο ξενοδοχείο μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, το οποίο προσφέρει πρωινό και δείπνο. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους και να χαλαρώσουν στο μπαρ. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Τοποθετημένο στην περιοχή Prague 5, το ξενοδοχείο αποτελεί την τέλεια βάση για τις διακοπές σας στην πόλη.

Info

Αξιολόγηση: 9,2

Τιμή: 66 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Park Inn Hotel

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 2009 και βρίσκεται στην περιοχή Prague 2. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο.

Διαθέτει κέντρο ευεξίας και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Επίσης, προσφέρει αποθήκευση αποσκευών, υπηρεσία εισιτηρίων και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. Παρέχεται δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το ξενοδοχείο έχει 210 κλιματιζόμενα δωμάτια. Τα λουτρά διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Info

Αξιολόγηση: 9

Τιμή: 65 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Suite Home

Αυτό το άνετο ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε σε όλα τα σημαντικά σημεία της πόλης. Προσφέρει στους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ, υπάλληλο υποδοχής και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Για επιπλέον άνεση, διαθέτει υπηρεσία εισιτηρίων, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και αποθήκευση αποσκευών. Επίσης, προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Πλήρως κλιματιζόμενα, τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Suite Home, διαθέτουν κουζινάκια με φούρνο, συσκευή για καφέ/τσάι και ψυγείο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πλυντήριο πιάτων, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και μίνι μπαρ. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, παντόφλες και πετσέτες μπάνιου.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Οι σταθμοί Mustek και Narodni trida απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Info

Αξιολόγηση: 8,9

Τιμή: 66 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Alqush Hotel Prague

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό I. P. Pavlova, προσφέροντάς σας μια πληθώρα επιλογών για φαγητό και διασκέδαση δίπλα στην πόρτα σας.

Το Alqush Hotel Prague έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει υπάλληλο υποδοχής, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και 24 ώρες ανοιχτό εμπορικό κέντρο. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν στεγνοκαθαριστήριο, ασανσέρ και καθαριστήριο. Ο κήπος είναι το καλύτερο σημείο για να χαλαρώσετε.

Όλα τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα, διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καφέ / τσάι και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Κάθε μπάνιο διαθέτει πιστολάκι μαλλιών, πετσέτες μπάνιου και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο είναι και τα ακόλουθα: Κρατική Όπερα Πράγας, Εθνικό Μουσείο και πλατεία Wenceslas.

Info

Αξιολόγηση: 8,9

Τιμή: 51 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ