Στο Sinatra στη Θεσσαλονίκη απολαμβάνουμε wine cocktails και ισπανική pizza

Ελληνικός αμπελώνας και συνοδευτικά πιάτα πρωταγωνιστούν

Ένα concept espresso wine bar που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, στο σημείο που ενώνεται η Μητροπόλεως με την Κομνηνών, το Sinatra, συνεχίζει σταθερά να διανύει περίοδο ανόδου και εξέλιξης.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Ο χώρος του με έντονες βιομηχανικές πινελιές και εύστοχα γνωμικά που αποτελούν συνδετικό κρίκο με το όνομά του, αποτελεί ό,τι πρέπει για χαλάρωση από το πρωί έως αργά το βράδυ.

barsintr5

Ο εκλεκτός καφές Illy σας καλεί από νωρίς το πρωί, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις του καταλόγου για ένα θρεπτικό πρωινό. Tip αποτελεί το γεγονός πως έως τις 10 το πρωί οι καφέδες χρεώνονται σε τιμή take away.

barsintr2

Με εξειδίκευση στο κρασί -διαθέτει μεγάλη γκάμα σε εκλεκτές ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα (περίπου 80 συνολικά) οι οποίες συνοδεύονται άριστα με μια Coca (ισπανική pizza) της επιλογής σας –που αποτελεί και must try- ή κάποιο προσεγμένο πλατό τυριών και αλλαντικών.

barsintr3

Το μεσημέρι ή το βράδυ προτιμήστε το για ένα after office ποτήρι κρασί συνοδευόμενο από ειδικό μενού προσαρμοσμένο και δημιουργημένο αποκλειστικά για κρασί.

Χαλαρώστε με την παρέα σας σε αυτό το ευχάριστο περιβάλλον με το «βαρύ» όνομα που μόνο jazz και eclectic μουσικές θα μπορούσε να παίζει.

barsintr4

Insider tip τα wine cocktails του καταλόγου που πραγματικά αποτελούν must try. Αν είστε μόνιμος θαμώνας και fan του μαγαζιού ζητήστε πληροφορίες για την έκδοση loyalty card που ενέχει πολλές προσφορές.

barsintr1

Πληροφορίες

Μητροπόλεως 20 & Κομνηνών, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310223739

facebook: SinatraEspressoWineBar