Σε ποια αεροπορική οι αεροσυνοδοί θα φορούν στο εξής μπικίνι;

Από τις παραλίες στα δεκάδες χιλιάδες πόδια

Αν κάποια στιγμή ενώ ταξιδεύετε με αεροπλάνο δείτε την αεροσυνοδό να σας σερβίρει με το μπικίνι, δεν είναι οφθαλμαπάτη λόγω τζετ λαγκ! Η επίσημη ενδυμασία των αεροσυνοδών της εταιρείας VietJet Air, θα είναι το μπικίνι!

Την απόφαση πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας η Nguyen Thi Phuong Thao. Η Thao κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη αφού ερωτήθηκαν όλες οι αεροσυνοδοί του αερομεταφορέα και είπαν ομόφωνα ότι προτιμούν το μαγιώ από την παραδοσιακή... ενδυμασία.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», ότι μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών.

Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.

Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».

Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.