Αυτές είναι οι πιo οικονομικές πισίνες στην Αθήνα για δροσιστικές βουτιές

Βουτάμε στην πολυτέλεια από €7

Αν το budget σας είναι συγκεκριμένο και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά, μην ανησυχείτε. Οι ανάσες δροσιάς θα είναι πάντα δικαίωμά σας. Ακολουθεί μια λίστα με πισίνες στην πόλη που έχουν την πιο οικονομική είσοδο. 

 

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

 

Acropolis Hill

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και με φόντο την πολυφωτογραφημένη Ακρόπολη απολαύστε οικονομικές, δροσιστικές βουτιές στο 3* Acropolis Hill, σε μία από τις πιο αξιοζήλευτες περιοχές της πόλης, τον λόφο του Φιλοπάππου. Η πισίνα είναι γλυκού νερού ενώ περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό ξύλινο deck. Στο χώρο λειτουργεί και bar. 

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 08.30-19.00

Είσοδος: €7/ καθημερινές, €10/ σαββατοκύριακα (με ξαπλώστρα και πετσέτα)

Οδός Μουσών 7, 117 42, Φιλοπάππου, τηλ. 210 9235http://www.acropolishill.gr, fb page: Acropolis Hill  

Best Western Fenix

 

Από τις πιο οικονομικές και value for money επιλογές στη Γλυφάδα, το Best Western Fenix αποτελεί εγγυημένη επιλογή για μακροβούτια και ηλιοθεραπεία, για όλους εσάς που ξεμείνατε στην πόλη ή δεν έχετε οργανώσει ακόμη το πλάνο των διακοπών σας. Χαλαρώστε στον λιτό μεν, αλλά προσεγμένο χώρο του και απολαύστε το καλοκαίρι εντός πόλεως. 

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-19.00

Είσοδος: €8 (με ξαπλώστρα και πετσέτα)

Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, τηλ. 210 8914000www.fenix.gr, fb page: Best Western Fenix

Civitel Attik 

 

Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Μαρούσι, με πισίνα στο ισόγειο επίπεδο περιβαλλόμενη από καταπράσινους κήπους. Σε αυτόν τον χαλαρό, ήρεμο και φιλικό χώρο θα έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε low budget δροσιστικές βουτιές καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Πληροφορίες 

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-20.00

Είσοδος: Ενήλικες: €7/ Δευτέρα- Πέμπτη, €10/ Παρασκευή- Κυριακή, παιδιά (3-12 ετών): €4/ Δευτέρα- Πέμπτη, €6/ Παρασκευή- Κυριακή

Επταλόφου 13- 15, Μαρούσι, www.civitelattik.gr, fb page: Civitel Attik Rooms & Apartments  

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com