Γίνε πρωταγωνιστής σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο!

Μια μοναδική εμπειρία καλούνται να ζήσουν οι επισκέπτες του Corinthia Hotel του Λονδίνου, πρωταγωνιστώντας ως αληθινοί ηθοποιοί σε ένα θεατρικό έργο που θα παίζεται μέσα στο ξενοδοχείο!

Όλα είναι έτοιμα στο Corinthia Hotel, αφού μια σειρά από μοναδικές, συναρπαστικές θεατρικές παραστάσεις, με τίτλο «Above and Beyond», θα διαδραματιστούν μέσα στους χώρους του, από τις 18 Μαρτίου έως και τις 14 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι της ίντριγκας και αγωνίας, όπου η θεατρική ομάδα «Look Left Look Right», θα εκπαιδεύσει τους καλεσμένους του ξενοδοχείου – τους πιο τολμηρούς – για να αναλάβουν ρόλους πρωταγωνιστή.

Κάθε συμμετέχων θα καθοδηγείται μέσα από μια σειρά προσωπικών σεμιναρίων, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, από την αίθουσα με τον επιβλητικό θόλο, μέχρι το Lobby Lounge και το βικτοριανό Ballroom και θα παίζει διάφορους ρόλους του έργου.

Θα δοθούν 24 παραστάσεις, με τους επισκέπτες να λαμβάνουν μέρος σε περίπου 15 σκηνές, διάρκειας από δέκα δευτερόλεπτα μέχρι επτά λεπτά. Συνολικά το έργο θα διαρκέσει περίπου 70 λεπτά για κάθε συμμετέχοντα.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της εταιρείας θεάτρου Mimi Poskitt και οι συγγραφείς Lloyd Morgan Malcolm και Katie Lyons έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Corinthia προκειμένου να προετοιμάσουν το όραμα τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, συγκεντρώνουν ιστορικά στοιχεία από το παρελθόν του κτιρίου, το οποίο στέγαζε το Υπουργείο Άμυνας και το πάλε ποτέ λαμπερό ξενοδοχείο Métropole. Σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια πολυεπίπεδη αφήγηση, που θα αναδείξει την ομορφιά του ξενοδοχείου και το ζωντανό του παρελθόν.
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 27.50 λίρες.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές με ένα κλικ εδώ