Μυούμαστε στην τέχνη του παγωτού στο Ναύπλιο

Το Gelarto και το γευστικό παγωτό του μας βάζουν σε δροσιστικό πειρασμό

Αν βρίσκεστε στο πανέμορφο Ναύπλιο και αναζητάτε το μέρος όπου θα μυηθείτε στην τέχνη του παγωτού, το Gelarto πίσω ακριβώς από την Πλατεία Συντάγματος, θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας σημείο αναφοράς.

Με πολύχρονη πείρα στο χώρο του παγωτού –από το 2005– τα αδέρφια Πέτρος και Νίκος παρασκευάζουν σε καθημερινή βάση φρέσκο, χειροποίητο παγωτό προσφέροντας στους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους του Ναυπλίου γευστικές, δροσιστικές και απολαυστικές στιγμές που βάζουν σε πειρασμό.

Στο open air εργαστήριο –έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε και μόνοι σας όλη την διαδικασία παραγωγής του παγωτού– παρασκευάζονται με ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες και την ποιότητά τους πρωτότυπες γεύσεις που ικανοποιούν και με το παραπάνω μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερες από 25 γεύσεις –εναλλάσσονται αναλόγως την εποχή και τις φρέσκες πρώτες ύλες– βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε τους γευστικούς συνδυασμούς που θα σας κάνουν να αναδείξετε το Gelarto σε καθιερωμένο στέκι κάθε φορά που θα επισκέπτεστε τον δημοφιλή προορισμό.

Στις νέες προτάσεις του που αξίζει να δοκιμάσετε το μπισκότο oreo, η nirvana, το twix και το kremino, ενώ ανάμεσα στις σταθερές αξίες οι στρατσιατέλα, cookies, kinder bueno, ferrero και το βραβευμένο φιστίκι. Τέλος, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού οι καρύδα, πεπόνι, σορμπέ φράουλα, σορμπέ καρπούζι και lemon pie πρωταγωνιστούν στις επιλογές των θαμώνων του.

Σημειώστε ότι το χωνάκι στο οποίο σερβίρεται το παγωτό είναι χειροποίητο, ενώ διατίθεται και ποικιλία σε toppings (σιρόπι, τρούφα, μπισκότο κ.α.) για να γαρνίρετε από πάνω.

TipΣτο Gelarto μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε φρεσκοψημμένη βάφλα με παγωτό αλλά και αρωματικό καφέ. Διαθέτει τραπέζια στον εσωτερικό του χώρο, σε περίπτωση που δεν θέλετε να πάρετε το παγωτό σας στο χέρι.

Πληροφορίες

Φαρμακοπούλων 6, Ναύπλιο

Τηλ. 27520 28383

Fb page: Gelarto Nafplio