Αυτά είναι τα πιο φθηνά μέρη για να ταξιδέψετε το 2017

Στη λίστα του Forbes και δύο ελληνικοί προορισμοί

Η λίστα του Forbes για τους πιο οικονομικούς προορισμούς του 2017 ανακοινώθηκε και ανάμεσα στα 30 προτεινόμενα μέρη ανά τον κόσμο που προτείνει συμπεριλαμβάνονται και δύο αγαπημένα ελληνικά.

chania1Γραφική εικόνα στο πανέμορφο Παλιό Λιμάνι των Χανίων

Ο πρώτος ελληνικός προορισμός, λοιπόν, που συναντάται στη λίστα του Forbes βρίσκεται στην πέμπτη θέση και δεν είναι άλλος από την λατρεμένη μας Κρήτη. Ο Meagen Collins, συνιδρυτής του Food Fun Travel, προτείνει τον δημοφιλή προορισμό ως ιδανική επιλογή ανάμεσα στους υπόλοιπους προορισμούς της Ευρώπης, όχι μόνο για τις τιμές της που διατηρούνται σε χαμηλότερα επίπεδα απ' ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και λόγω της έντονης γαστρονομικής της κουλτούρας, η οποία αγκαλιάζεται και αναγνωρίζεται από τους απανταχού καλοφαγάδες σε ολόκληρο τον κόσμο.

chania2Ο κρητικός ντάκος, από τις πιο διάσημες λιχουδιές που πρέπει να δοκιμάσετε στην Κρήτη

Μάλιστα, παρουσιάζει την Κρήτη ως ένα «όνειρο» που γίνεται πραγματικότητα για τους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού, καθώς η Μεγαλόνησος φημίζεται για την πληθώρα των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων της. Ταυτόχρονα, εκθειάζει την εκπληκτική ομορφιά που χαρακτηρίζει το φυσικό τοπίο της αναφέροντας συγκεκριμένα την εκπληκτική παραλία του Μπάλου, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί και στην απλόχερη φιλοξενία που προσφέρουν οι ντόπιοι στους τουρίστες που την επισκέπτονται.

Μάθετε ποιος είναι ο δεύτερος ελληνικός προορισμός που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes στο www.greekguide.com