Ακρίβος και Φραντζής στην κουζίνα του Canteen στη Θεσσαλονίκη

Στις 25 Ιανουαρίου μια ανατρεπτική, γευστική εμπειρία σας περιμένει στο καθιερωμένο στέκι της πόλης

Μια ανατρεπτική γευστική εμπειρία έρχεται στο Canteen την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 από τους δημιουργούς του Αιόλου 68.

Ένα surf 'n' turf μενού από τον Βασίλη Ακρίβο του Ψάριστον και τον Άγγελο Φραντζή του BarBq, οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Ταρνάρη δημιούργησαν το Αιόλου 68 στο κέντρο της Αθήνας.

Surf 'n' turf, είναι το στυλ κουζίνας που συνδυάζει θαλασσινά και κρέατα και ξεκίνησε από αμερικάνικα και αυστραλέζικα steakhouse και βρετανικά style pubs την δεκαετία του ΄60.

Το μενού θα συνδυαστεί με επιλογές από το Κτήμα Γεροβασιλείου, το Κτήμα Βιβλία Χώρα και το Κτήμα Κόκκαλη.

Μενού, €39/ άτομο:

Gumbo σούπα Ορλεάνης
Κυκλαδίτικη σαλάτα
Γαρίδες με σάλτσα kimchi και μαυροσίσαμο
Φαρφαλίνες σε σαλσίτσια και μύδια
Μπιφτέκι προβατίνας γεμιστό με σολομό καπνιστό
Κρέμα Ρεμουλάδας

Πληροφορίες

Δημητρίου Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 228520

Fb page: Canteen