Canteen, πάρτι στις 20/12 και εορταστικά μενού στη Θεσσαλονίκη

Το καθιερωμένο meeting point μας μυεί στη μαγεία των Χριστουγέννων με πληθώρα εκπλήξεων

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο επιτυχημένα και καθιερωμένα, πλέον, cafe restaurant- bar της πόλης. Το Canteen, στη Διαγώνιο, αποτελεί μια ολοκληρωμένη all day επιλογή που από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε ξεχώρισε στις επιλογές του κοινού, διατηρώντας το ικανοποιημένο και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Γι' αυτό άλλωστε και αποτελεί σταθερή αξία τόσο για καφέ και ποτό, όσο και για φαγητό. Μάλιστα διαθέτει τον πιο πλήρη breakfast & brunch κατάλογο, τον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε από νωρίς το πρωί ως και αργά το απόγευμα. Με συνεχώς ανανεωμένο, μενού ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, αλλά και με μία πλούσια λίστα κρασιών και cocktails, διαμορφωμένη υπό την εποπτεία καταξιωμένου οινολόγο, σίγουρα θα καθιερωθεί και σε δική σας αγαπημένη επιλογή κάθε φορά που βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη.

Για την εορταστική περίοδο, μάλιστα, το Canteen μας επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις οι οποίες μας μυούν στη μαγεία και το κλίμα των ημερών και με το παραπάνω. Έτσι, στις 20/12 στις 21.00 διοργανώνεται Christmas Party με τον Giannis Mitsokapas στα decks και την Anastasia στα φωνητικά, ενώ για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν δημιουργηθεί ειδικά μενού για να γιορτάσετε τις πιο όμορφες ημέρες της εορταστικής περιόδου με μοναδικές γεύσεις που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Μενού Παραμονής Χριστουγέννων, €44/ άτομο:

  • Pottage Parmentier με καπνιστό spek και μαύρη τρούφα
  • Ριζότο κολοκύθας με φασκόμηλο και φιλέτο πάπιας
  • Παραδοσιακοί λαχανοσαρμάδες
  • Ποικιλία από λάχανα με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, πράσινο μήλο και βινεγκρέτ ροδιού
  • Ψητή γαλοπούλα και ριζότο με συκωτάκια, σταφίδες, κάστανα
  • Σιγοψημένο χοιρινό γάλακτος με μουστάρδα Dijon-μέλι, κυδώνια, πατάτες και ξινόμηλα
  • Ψητό μοσχαράκι αρωματισμένο με πορτοκάλι και κέδρο, συνοδευόμενο από ποικιλία ακατέργαστων ρυζιών και καραμελωμένα καρότα
  • Christmas pudding

Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς, €65/ άτομο:

  • Welcome cocktail
  • Μους αυγοτάραχου με γαρίδες σοτέ και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
  • Βελουτέ κάστανο με foie gras τυλιγμένο με jamon, σταφίδες με porto και μαλλιά αγγέλου
  • Ριζότο με κονφί πάπιας με μαρμελάδα σύκου και pecorino
  • Σαλάτα Happy Green Year με τρυφερό σπανάκι και ρόκα, σπαράγγια, ρέβα, ξινόμηλο, πορτοκάλι, καβουρδισμένα καρύδια, αυγά ορτυκιού και βινεγκρέτ πετιμέζι με άρωμα δικύλινδρου
  • Μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος με πουρέ γλυγοπατάτας, άγρια μανιτάρια (shiitake, morchella, chanterelles, porcini), γλάσσο λευκής τρούφας, κουλί παντζαριού, μους καϊμάκι και λάδι τρούφας
  • Επιδόρπιο cake cappuccino: sorbe framboise, ζελέ espresso και μους cream cheese με κανέλα
  • Ποτήρι σαμπάνια

Info

Δημητρίου Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 228520

Fb page: Canteen

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"