Τουριστικό αξιοθέατο τα μέρη που χάθηκε η μικρή Μαντλίν!

Ο... ξεναγός οδηγεί τους τουρίστες στο ξενοδοχείο που χάθηκε η μικρή, το μπαρ που έτρωγαν οι γονείς της και τους δρόμους που περπάτησε το μικρό παιδάκι

Ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο τουρ διοργανώνει ένας Βρετανός στα μέρη που σχετίζονται με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Ο Βρετανός που δηλώνει ότι έχει "εμμονή" με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, σύμφωνα με την Sun, ξεναγεί τους... τουρίστες στο ξενοδοχείο στην Praia Da Luz στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, από όπου χάθηκε η μικρή, στο μπαρ που βρίσκονταν οι γονείς της τη νύχτα που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι και στους δρόμους της γύρω περιοχής που περπάτησε τελευταία φορά η μικρή Μαντλίν με τους γονείς της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν χάθηκε το 2007 σε ηλικία 3 ετών και έκτοτε δεν υπάρχει κανένα ίχνος της παρά τις εκτεταμένες έρευνες.

Μάλιστα ο... ξεναγός του λεγόμενου “Luz Challenge” είναι τόσο εμμονικός με το θέμα που προσφέρει τις ξεναγήσεις δωρεάν. Η... ξενάγηση προσφέρεται από φέτος τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη Sun πάντως ο 60χρονος "ξεναγός" υπονοεί ότι οι γονείς της Μαντλίν μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει στο τουρ, ο 60χρονος τους ρωτά αν πιστεύουν ότι οι γονείς έχουν σχέση με την εξαφάνιση της 3χρονης.

Άλλα σημεία που περιλαμβάνει, εκτός από το ξενοδοχείο και το μπαρ, είναι η εκκλησία Our Lady of the Light όπου διεξήχθη έρευνα μετά από πληροφορίες ότι η μικρή Μαντλίν μπορεί να δολοφονήθηκε και το σώμα της να θάφτηκε μέσα στο φέρετρο κάποιου άλλου ανθρώπου.

Η μητροπολιτική αστυνομία της Βρετανίας ανακοίνωσε το καλοκαίρι ότι ακόμη μένουν πολλά να ερευνηθούν για να διαλευκανθεί η υπόθεση, ωστόσο η κρατική χρηματοδότηση για την έρευνα θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2016 κάτι που σημαίνει ότι μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η έρευνα μπορεί να σταματήσει στο τέλος Οκτωβρίου.