Διευθύνσεις shopping & ομορφιάς στη Σαντορίνη που πρέπει να ξέρεις

Οχτώ σημεία που θα σε ξεμυαλίσουν

 Οδηγός Σαντορίνη

Βρήκαμε οχτώ σημεία στη Σαντορίνη, διαφορετικά μεταξύ τους, που θα σας βάλουν σε πειρασμό για αγορές διαρκείας!

Funky Buddha

To γνωστό ελληνικό fashion brand Funky Buddha με μοντέρνα casual είδη ένδυσης για άνδρες και γυναίκες, έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της μόδας το 2003 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών, καθώς οι συλλογές του τους δίνουν την δυνατότητα να είναι ο εαυτός τους και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν στο πλήθος. 

Στο κατάστημά της εταιρείας στα Φηρά, θα βρείτε την πλήρη collection της Funky Buddha, η οποία αποτελείται από ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, που ταιριάζουν σε κάθε άτομο, εκφράζοντας την προσωπικότητά του.

Οι συλλογές είναι τολμηρές, με επιρροές από τη μουσική, την τέχνη, τα ταξίδια, την αγάπη για το περιβάλλον, τα έντονα συναισθήματα και τους σύγχρονους τρόπους έκφρασης. Κάθε σεζόν η εταιρεία δημιουργεί ρούχα γεμάτα πρωτοποριακές ιδέες, εμπλουτίζοντας τις τελευταίες τάσεις.

Tip: Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων, στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να βρει την πλήρη collection της, ενώ διαθέτει 400 συνεργαζόμενα καταστήματα, σε Ελλάδα- Κύπρο και διάφορες άλλες χώρες.

Πληροφορίες

Φηρά, Σαντορίνη, τηλ. 22860 36303, www.funky-buddha.com

TALLY WEIJL Santorini

Η διάσημη αλυσίδα που έφερε στην αγορά μόδας το stylish οικονομικό ρούχο, διαθέτει 34 καταστήματα στην Ελλάδα και μπορείτε και μια ενημερώμένη boutique στη Φηρά. 

Ρούχα και αξεσουάρ για κάθε ηλικία και διάθεση μπορούν να βρουν στην ντουλάπα σας τη θέση που τους αξίζει, δίχως να ξοδέψετε μια περιουσία.

Tip: Εδώ θα βρείτε beachwear και μαγιό σε απίθανα σχέδια και τιμές!

Πληροφορίες

Φηρά, Σαντορίνη, τηλ. 2286025160

Blow by Labro

Στην πανέμορφη Οία στη Σαντορίνη, η boutique Blow, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι μια από τις παλαιότερες του νησιού. Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και άντρα που επιθυμούν να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους και το στιλ τους, φιλοξενεί ιδιαίτερους γυναικείους οίκους εκ Παρισίου αλλά και δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Οι stylish celebrities το έχουν κατατάξει στις αγαπημένες τους στάσεις για shopping κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Αξίζει να τονιστεί πως εδώ θα βρείτε μια συλλογή από φλοράλ πουκάμισα που θα σας κερδίσει, αλλά και τα περιζήτητα ρούχα Ganesh. 

Tip: Το αδερφάκι του Blow βρίσκεται στη Μύκονο, στην πανέμορφη Χώρα.

Πληροφορίες

Οία, Σαντορίνη, τηλ. 2286071234

Konstantino

Τα κοσμήματα «Konstantino», φιλοτεχνημένα με ασήμι, χρυσό 18k και στολισμένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αθήνα.

Συνδυάζουν τον μοναδικό σχεδιασμό με την αξιοπρόσεκτη δεξιοτεχνία και αποτελούν διαχρονικές δημιουργίες με δυνατό συμβολισμό και μυστηριακή αύρα.

Πηγή έμπνευσης του σχεδιαστή αποτελούν η ελληνική μυθολογία, η τέχνη της Αρχαίας Ελλάδας και η Βυζαντινή εποχή. Τα καταστήματα «Konstantino» προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα ιδιαίτερων κοσμημάτων για γυναίκες και άνδρες.

Πλούσια συλλογή κοσμημάτων «Konstantino» στην Σαντορίνη θα βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Greco Gold, στα Φηρά.

Πληροφορίες

«Greco Gold», Φηρά, Σαντορίνη, τηλ. 22860 23156, www.konstantino.com

Soho- Soho 

Leader στο χώρο της μόδας από το 2001 η boutique Soho- Soho διαθέτει 7 καταστήματα στις καλύτερες τοποθεσίες της χώρας.

Με βασικό χαρακτηριστικό της τις δυνατές συνεργασίες με τους διασημότερους διεθνείς οίκους –Alexander McQueen, Givenchy, Dior, Versace, Moncler, Emilio Pucci, Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti Design, Comme des Garcons, Kenzo, Herve Leger κ.α.– χαρακτηρίζεται για τις εξαιρετικές προτάσεις μόδας που ακολουθούν πάντα τα διεθνή πρότυπα. 

Στις boutiques Soho-Soho θα βρείτε κορυφαίες επιλογές σε ένδυση, beachwear, παπούτσια, αξεσουάρ, αρώματα και κοσμήματα. Η boutique στο νησί της Σαντορίνης βρίσκεται στην Οία. Στο κατάστημα θα βρείτε προτάσεις τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα.

Tip: Η boutique λειτουργεί την περίοδο 01/03- 30/11.

Πληροφορίες

Λ. Νομικού, Οία, Σαντορίνη, τηλ. 22860 71810, www.sohosoho.gr

Haris Cotton

Η ελληνική εταιρεία Haris Cotton, δημιουργεί ρούχα για όλες τις γυναίκες και τους άντρες, ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματος ή την αισθητική τους. Πρόκειται για άνετες και ευέλικτες επιλογές που χαρακτηρίζονται από την απλότητα και τη χρηστικότητα.

Η Haris Cotton διαθέτει δικά της καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Χανιά ενώ συναντάται και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κατάστημα της Haris Cotton στη Σαντορίνη συναντάται στα Φηρά.

Tip: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε online τις αγορές σας μέσω του e-shop της εταιρείας.

Πληροφορίες

Φηρά, Σαντορίνη, τηλ. 22860 21645, www.hariscotton.gr

ΟΜΟΡΦΙΑ

Spa Nails Massage Del Mar e Sol

Βρίσκεται στα Φηρά και θα γίνει ο ναός ομορφιάw σας. Πέρυσι ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε σε διπλανό κτήριο το οποίο έχει μετατραπεί σε spa και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Χαμάμ και μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου είναι ελάχιστα από τα όσα θα απολαύσετε! Στον αρχικό του χώρο μπορείτε να κάνετε μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, shellac, spray tanning. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο που του αξίζει!

Tip: Ενημερωθείτε για τις προσφορές του καταστήματος. Επίσης, ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Πληροφορίες

Φηρά, Σαντορίνη, τηλ. 22860 34144, 6936 661959

KissingFish (Οία)

Απολαύστε μοναδικές θεραπείες ομορφιάς και φυσικά τη δημοφιλή θεραπεία πεντικιούρ με ψαράκια! Συγκεκριμένα, μικρά ψαράκια χωρίς δόντια αναλαμβάνουν να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα των ποδιών σας, κάνοντας απολέπιση και χαλαρό μασάζ με μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και εντυπωσιακά αποτελέσματα! Μπορείτε να το επισκεφτείτε και χωρίς ραντεβού.

Tip: Διαθέτει «αδερφάκι» και στα Φηρά. (τηλ. 22860 22321)

Πληροφορίες

Οία, Σαντορίνη, τηλ. 2286072351, www.kissingfishsantorini.com

 Οδηγός Σαντορίνη