Πώς μπορείτε να κάνετε το Ταζ Μαχάλ δικό σας για μια νύχτα

Αν πάτε στην Άγκρα της Ινδίας να δείτε το Ταζ Μαχάλ, το λεγόμενο και "μνημείο της αγάπης" ή αλλιώς "κορώνα των παλατιών" είναι πολύ πιθανό μια βόλτα στους υπέροχους κήπους αλλά και το περίτεχνο εσωτερικό του παλατιού να μη σας φτάσει.

Και να θέλετε να το έχετε δικό σας, έστω για μια νύχτα.

Για αυτό μπορείτε να το έχετε στη διάθεσή σας, κι άλλο. Τη νύχτα. Αρκεί να κλείσετε έγκαιρα τη σουίτα Κοχ-ι-νούρ, στο ξενοδοχείο Oberoi Armavillas. Απέχει 600 μέτρα από το Ταζ Μαχάλ. Στο λουτρό του, μπορείτε να κάνετε αφρόλουτρο με θέα το υπέροχα φωτισμένο τη νύχτα μαυσωλείο της Μουμτάζ Μαχάλ. Θα είναι δικό σας, του νου σας, της φαντασίας σας και του σώματός σας, χωρίς την αποπνικτική ανάμειξη με το πλήθος των προσκυνητών τη μέρα.

Στο σαλόνι της σουίτας, καφές ή σαμπάνια, και από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα, πάλι το Ταζ Μαχάλ. Δικό σας. Φόντο, για όποια δραστηριότητα ορεχτείτε και επινοήσετε στη σουίτα σας.

Αρκεί, όπως γράφει η Rachel Oakley στο «Lost At E Minor», να είστε σε θέση να διαθέσετε από 6.000 έως 11.000 δολάρια, ανάλογα τη σεζόν. Θα είναι, όμως, δικό σας το Ταζ Μαχάλ. 24 ώρες.

Το Ταζ Μαχάλ είναι ουσιαστικά ένα μαυσωλείο που χτίστηκε κατά παραγγελία του αυτοκράτορα της δυναστείας των Μεγάλων Μογγόλων, όπως είναι γνωστή, Σαχ Τζαχάν (βασίλεψε απ' το 1628 έως το 1658) για την αγαπημένη από τις τρεις συζύγους του, την Μουμτάζ Μαχάλ που πέθανε πολύ νέα.