Για μια διαμονή στις… 50 αποχρώσεις του γκρι

Το βιβλίο της Ε. Λ. Τζέιμς "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι" κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο από την κυκλοφορία του να πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. Αποτελεί μέρος τριλογίας και από την πρώτη στιγμή απέκτησε φανατικούς οπαδούς, αλλά και κριτικούς. 

 
Αφήνοντας στην άκρη τη βιβλιοκριτική και με αφορμή την ομώνυμη ταινία, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο Φεβρουάριο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάποια ξενοδοχεία αποφάσισαν να προσφέρουν διαμονή… 50 αποχρώσεων του γκρι στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες τους.
 
Για να μάθετε ποια είναι και πού βρίσκονται μερικά από αυτά, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε:

1. The Edgewater Hotel, Σιάτλ, Ουάσινγκτον

Τα "No Grey Area" πακέτα που το ξενοδοχείο θα προσφέρει έως τις 28 Φεβρουαρίου έναντι 14.169 δολαρίων θα περιλαμβάνει: τη χρήση ενός Audi R8 Spyder, μια περιήγηση στον ουρανό του Σιάτλ με ελικόπτερο, ένα βιβλίο Κάμα Σούτρα στο υπνοδωμάτιο, ένα μπουκάλι από την αγαπημένη σαμπάνια (Bollinger Rose) της πρωταγωνίστριας καθώς επίσης, αφροδισιακούς μεζέδες.

2. Eventi, Ink48 και Hell's Kitchen Kimpton Hotels, Νέα Υόρκη

Για όσους βρεθούν στο "Μεγάλο Μήλο", οι επιλογές είναι τρεις: τα ξενοδοχεία Eventi, Ink48 και Hell's Kitchen Kimpton Hotels.
 
 
Με επιπλέον επιβάρυνση 659 δολαρίων θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε… κολασμένες υπηρεσίες. Με την άφιξή σας θα σας περιμένει ένα μπουκάλι Veuve Clicquot Brut, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα La Perla ή Agent Provocateur, όπου θα έχετε 200 δολάρια στο όνομά σας για ξόδεμα. Ακολουθούν δύο εισιτήρια για το Μουσείο του Σεξ, προτού επιστρέψετε στο δωμάτιό σας για να… θυμηθείτε όσα μάθατε! Εκεί θα σας περιμένει ένα ακόμη μικρό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει μια γραβάτα και άλλα "αξεσουάρ". Το μενού περιλαμβάνει οστρακοειδή, μπανάνες, αβοκάντο και φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα. Η προσφορά ισχύει από τις 5 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.
 

3. Nira Caledonia, Εδιμβούργο, Σκωτία

Λίγο πιο κοντά σε εμάς, στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, οι θαυμαστές του βιβλίου της Ε. Λ. Τζέιμς μπορούν να ζήσουν τη δική τους "50 αποχρώσεων του γκρι" βραδιά στο ξενοδοχείο Nira Caledonia.
 
 
Το πακέτο "50 Plaids of Wa-hay" περιλαμβάνει ένα προσωπικό μπάτλερ, ο οποίος θα γεμίσει τη μπανιέρα σας με σαμπάνια, αν βεβαίως δεχτείτε να χρεωθείτε επιπλέον 3.004 δολάρια.
Η αρχική τιμή του πακέτο ξεκινά από 1.951 δολάρια και περιλαμβάνει: ένα ποτήρι σαμπάνιας, διανυκτέρευση δύο ημερών, πλήρες σκοτσέζικο πρωινό, μασάζ, ένα κουτί με ερωτικά παιχνίδια και ένα αισθησιακό λάδι μπάνιο.