Αν θέλετε να περάσετε μια βραδιά από… Pretty Woman

Ένα πολύ… κινηματογραφικό τρόπο σκέφτηκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου Beverly Wilshire Hotel στο Μπέβερλι Χιλς, για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του.

Το ξενοδοχείο είχε "συμπρωταγωνιστήσει" στη διάσημη ταινία "Pretty Woman", με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Γκρι και Τζούλια Ρόμπερτς και για το λόγο αυτό φέτος, με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του θα προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ξεχωριστό "Pretty Woman for a Day" πακέτο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις επιλογές.

Η πιο φτηνή (στα 15.000 δολάρια!) περιλαμβάνει διαμονή στην πολυτελέστατη σουίτα Deluxe Beverly Suite, καθώς επίσης και personalshopper για δύο ώρες στην περίφημη λεωφόρο Rodeo Drive. Ακόμη, μασάζ για ένα ζευγάρι διάρκειας μιας ώρας, πικνικ, χρήση λιμουζίνας για δύο ώρες και ένα ρομαντικό δείπνο στην Veranda Suite Terrace.

Και για να μείνει η εμπειρία αξέχαστη στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, τα ζευγάρια μπορούν να ποζάρουν για φωτογραφίες "αναβιώνοντας" χαρακτηριστικές στιγμές από την ταινία.

Η δεύτερη επιλογή (22.500 δολάρια) περιλαμβάνει διαμονή στην Veranda Suite, μία επιπλέον ώρα personal shopping και 1.000 δολάρια (ανά άτομο) για ψώνια. Ακόμη, μεγαλύτερης διάρκειας μασάζ και τη συνοδεία μιας μουσικής σερενάτας στο πικνικ.

Τέλος, εκείνοι που θα επιλέξουν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη (100.000 δολάρια) θα αγοράσουν: διαμονή στην αυτοκρατορική, προεδρική σουίτα, τρεις ώρες personal shopping με 3.000 δολάρια ανά άτομο για ψώνια, πικνικ και μεταφορά με μια Rolls-Royce ή Bentley για πέντε ώρες (πάντα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής). Το δείπνο θα επιμεληθεί ο σελέμπριτι σεφ Wolfgang Puck, ο οποίος θα γνωρίσει το ζευγάρι από κοντά.

Φυσικά, το πακέτο περιλαμβάνει επίσης μασάζ διάρκειας 90 λεπτών και πολυτελείς υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ.