Το Claridge’s υποδέχεται τη μαγεία των Χριστουγέννων

Τι θα φορούσε ένα χριστουγεννιάτικο ξωτικό των Dolce & Gabbana; Μαύρο, φυσικά! Μια ομάδα από 10 εορταστικές νεράιδες της μόδας από την ομάδα ενός από τα πιο διάσημα brand στον κόσμο έφτασαν στο Claridge's από το Μιλάνο για να στολίσουν το πιο στιλάτο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ένα από τα πιο πολυτελή και ιστορικά ξενοδοχεία του Λονδίνου, επέλεξε για δεύτερη φορά τους Dolce & Gabbana για να επιμεληθούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το θεαματικό δέντρο, που θα στολίζει το λόμπι του ξενοδοχείου καθ ' όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Η μαγική μετατροπή του λόμπι σε ένα παραμυθένιο σκηνικό πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μην ενοχληθούν οι πελάτες του ξενοδοχείου.

Εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και φτιαγμένοι, ώστε να δίνει χαρά στα παιδιά όλου το κόσμου, το ύψους 8 μέτρων δέντρο δημιουργεί μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Χαριτωμένα ζωάκια, όπως ελάφια, κουνέλια και σκίουροι, μοιάζουν να έχουν βρει το πιο ιδανικό καταφύγιο κάτω από την ασφάλεια του δέντρου και δίπλα στη ζεστασιά της φωτιάς.

Η ανεπαίσθητη μηχανική κίνηση τους δένει αρμονικά με το σκηνικό, δίνοντας μια νέα διάσταση στο Art Deco λόμπι του ξενοδοχείου.

Το δέντρο είναι στολισμένο με πάνω από 300 γυάλινα στολίδια, από φυσητό γυαλί, φτιαγμένα από τους μεγαλύτερους τεχνίτες του Bellagio στη λίμνη Κόμο.

Όλα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με διεθνείς σημαίες, που εκπροσωπούν το πλήθος των εορταστικών παραδόσεων και των μαγικών εμπειριών, που θα προσφέρει το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Τα στολίδια είναι κρεμασμένα από λεπτές χρυσές κορδέλες, χειροποίητα φτιαγμένες από τους ταλαντούχους ράφτες των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο.

Το νέο αυτό δέντρο έρχεται ως συνέχεια του περσινού, που είχε θέμα το “μαγεμένο δάσος”.

Το δέντρο σε αριθμούς:

  • 2 μήνες για το σχεδιασμό
  • 777,9 μίλια οδικώς από το Μιλάνο στο Mayfair
  • 10 άτομα από την ομάδα των Dolce & Gabbana
  • 8 ώρες για να κατασκευάσει και να διακοσμήσει το δέντρο
  • 10 ρομποτικά ζώα
  • 300 στολίδια από φυσητό γυαλί
  • 8 μέτρα ύψος
  • 9.000 φώτα

Δείτε το βίντεο: