Βουτήξτε στην πολυτέλεια των super yachts!

Αν υπάρχει μια ιεραρχία στα πολυτελή ταξίδια, τότε η ενοικίαση ενός super yacht, έρχεται εύκολα στην κορυφή. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια εβδομάδα διακοπών με πολυτελές γιοτ ή στην αγορά ενός σπιτιού!

Ναυπηγεία και σχεδιαστές έχουν βαλθεί να προμηθεύσουν με τις κορυφαίες επιλογές, όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα τέτοιο υπερπολυτελές πλωτό παλάτι.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία σχεδίασης γιοτ, Pastrovich Studio, παρουσίασε τα σχέδιά της για ένα super yacht, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει βλέμματα θαυμασμού.

Διασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής, το μήκους 76 μέτρων, X R-Evolution, θα αποτελείται από μια σειρά τμημάτων, που θα δίνουν τη δυνατότητα απομόνωσης του ιδιοκτήτη από το πλήρωμα, τους επισκέπτες ή, όπως το διαφημιστικό υλικό της εταιρείας προτείνει, τα παιδιά τους.

Κάθε προσαρμοσμένο τμήμα θα μπορούσε να περιέχει διαφορετικές εγκαταστάσεις, όπως έναν πλωτό κήπο ή μια πισίνα.

Το «Glass» αποτελεί μια ανατρεπτική σχεδιαστική πρόταση από τον αρχιτέκτονα Lujac Desautel, ο οποίος πήρε την έμπνευση του από τα διάσημα σε όλους lego και έφτιαξε ένα γιοτ με κύριο χαρακτηριστικό της κυβοειδή μορφή του.

Τέλος, η ναυπηγική εταιρεία Blohm + Voss έχει συνεργαστεί με την περίφημη αρχιτέκτονα Zaha Hadid, η οποία σχεδίασε την δική της προσέγγισή για τα μεγάλα σκάφη αναψυχής.

Το γιοτ της περικλείεται σε ένα πλέγμα εξωτερικού σκελετού, με το εσωτερικό του να μπορεί να προσαρμοστεί, ανάλογα με τις προτιμήσεις του μελλοντικού αγοραστή. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!