Το απόλυτο event Face Yoga στο Cape Sounio!

Εάν ψάχνετε για μια αποτελεσματική, αλλά και απόλυτα φυσική μέθοδο για να καταπολεμήσετε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας, τότε η Face Yoga δημιουργήθηκε για εσάς. Έχει αποκτήσει άλλωστε, αμέτρητες fans σε Αμερική και Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Γυρίστε το χρόνο πίσω και αποκτήστε ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό! Η Grecotel σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίστε τη διεθνούς φήμης Face Yoga Ιnstructor Mrs. Danielle Collins στο απόλυτο event Face Yoga στο Cape Sounio σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance!

Η Υοga δεν αναζωογονεί μόνο σώμα και ψυχή, αλλά βοηθά να διώξουμε τα σημάδια της κούρασης. Γυμναστική και διατροφή είναι τα πιο ισχυρά όπλα αντιγήρανσης και για το πρόσωπο, όπως αποκαλύπτει η Danielle Collins που θα παρουσιάσει ζωντανά μια σειρά ασκήσεων Face Yoga από τη σειρά “10-Minute Natural Facelift” που περιλαμβάνονται στο DVD της.

Η γιόγκα προσώπου είναι η μοναδική φυσική μέθοδος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης με ορατά αποτελέσματα σε 6 εβδομάδες χωρίς επεμβάσεις ή φάρμακα.

Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης όλο αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού.

Έκτος από τις εμφανίσεις της στο BBC και κορυφαία περιοδικά όπως η Vogue, η Danielle προσφέρει ατομικές συνεδρίες στο στούντιο της στην Αγγλία και μέσω Skype, ενώ διδάσκει τις τεχνικές μέσω σειράς μαθημάτων.

Tί θα μπορούσε να είναι πιο αναζωογονητικό από την εμπειρία της Face Yoga στο Cape Sounio, σ' ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου απέναντι από το Ναό του Ποσειδώνα και στο υπέροχο τοπίο του Σουνίου!

Η διάσημη Danielle Collins αποκαλύπτει αποκλειστικά για σας τα μυστικά για ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό σε μία αποκλειστική συνεδρία 1 ώρας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 17:00.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν γι΄αυτό εξασφαλίστε άμεσα τη συμμετοχή σας καλώντας μέχρι τις 23/09/14 στο Cape Sounio στο τηλέφωνο 22920 69700, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Spa του Cape Sounio προσφέρει την ίδια μέρα ειδική έκπτωση 30% σε όλες τις θεραπείες προσώπου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ