Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στο Σούνιο

Ένα μοναδικό καλαντάρι γεύσης ετοίμασε για αυτό το καλοκαίρι η Grecotel, στο resort της Cape Sounio, που βρίσκεται στην Αττική Ριβιέρα, μόλις 60 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σ' ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου, εμποτισμένο με τον γοητευτικό Μύθο του Αιγαίου.

Το Cape Sounio τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μέσα από την ελληνική γαστρονομία και το γιορτάζει μ’ ένα ειδικά εμπνευσμένο μενού με βιολογικά προϊόντα από την παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο Κρήτης, σ’ ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία του κόσμου.

Η φημισμένη κρητική κουζίνα έρχεται απ' ευθείας "από το μποστάνι του ξενοδοχείου στο τραπέζι σας", μέσα από τις γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Σάκη Τζανέτου. Από την Πέμπτη, 5 Ιουνίου ως την Δευτέρα, 9 Ιουνίου, φέρνουμε την Κρήτη στο Cape Sounio!

Η αναβίωση του διαβόητου κρητικού γάμου μέσα από τα φαγητά του παραδοσιακού γαμήλιου τραπεζιού και οι μεθυστικοί ήχοι της μεγαλονήσου, θα σας αφήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Σύμμαχος η τοποθεσία... που ενώνει Κρήτη και Σούνιο μέσα από τους μύθους του Αιγαίου, το οποίο και απλώνεται κάτω από τα μπάνγκαλοους του Cape Sounio.

Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε ειδικές θεματικές βραδιές του προγράμματος “Grecotel: Ημέρες Γαστρονομίας – Το καλαντάρι της γεύσης” στο Cape Sounio αγναντεύοντας το Ναό του Ποσειδώνα μέσα από τα πεύκα του αττικού τοπίου.

Τα προϊόντα των μενού θα προέρχονται από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την πολυβραβευμένη σαν το "Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας" φάρμα Agreco, η οποία επιμένει να τιμά το περιβάλλον κάθε μέρα του χρόνου, μέσα από τη βιώσιμη βιολογική καλλιέργεια.

Το πρόγραμμα επιπλέον περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στο Μουντιάλ με φεστιβάλ μπύρας, Ρομαντικές βραδιές με την πανσέληνο να φωτίζει το Ναό του Ποσειδώνα (Αφροδισιακό μενού), Γαστρονομικές εβδομάδες Γαλλικής & Ιταλικής κουζίνας & εβδομάδα με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα ως δείγμα αναγνώρισης για τον κόπο του Έλληνα αγρότη και παραγωγού.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες κια κρατήσεις καλείτε στο 22920 69700 ή με ένα κλικ στην επίσημη ιστοσελίδα www.grecotel.com