Ασιατική πολυτέλεια στην καρδιά του Λονδίνου

Μια γεύση από Ασία στην καρδιά της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από τις 6 Μαΐου οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του Λονδίνου, αφού η ασιατική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Shangri – La εγκαινιάζει το πρώτο της ακίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Shangri - La Hotel At The Shard.

Μετά από μια περιήγηση στην πολύβουη βρετανική πρωτεύουσα, η άνεση, η κομψότητα και η πολυτέλεια σας υποδέχονται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νέα κτήρια της πόλης, τον ουρανοξύστη The Shard, έργο του αρχιτέκτονα Renzo Piano.

Το ξενοδοχείο καταλαμβάνει 18 ορόφους του κτηρίου και συγκεκριμένα από τον 34ο έως τον 52ο όροφο, προσφέροντας μαγευτική θέα στην πόλη του Λονδίνου, τον ποταμό Τάμεση και μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης.

Κατά την άφιξη σας ένα δροσιστικό φλιτζάνι κινέζικο τσάι θα σας περιμένει στο εστιατόριο Ting του 35ου ορόφου, πριν σας οδηγήσουν στο ευρύχωρο δωμάτιο σας.

Ζωντανεύοντας μια αίσθηση κομψότητας οriental, τα 202 δωμάτια και οι σουίτες στο Shangri - La Hotel At The Shard προσφέρουν ένα πολυτελές καταφύγιο, ένα φιλόξενο σπίτι μακριά από το σπίτι σας με τη θρυλικό φιλοξενία Shangri -La.

Λόγω του ξεχωριστού σχεδιασμού του The Shard, το κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με εκπληκτική θέα, ενώ προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, από δωρεάν υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, έως προϊόντα μπάνιου Acqua Di Parma.

Συνδυάζοντας άψογα εξευγενισμένα υλικά, όπως το μάρμαρο και το μετάξι, με το παραδοσιακό ασιατικό ξύλο, οι χώροι αποπνέουν ζεστασιά και χαλάρωση, ενώ οι τελευταίας τεχνολογίας συσκευές κάνουν τη διαμονή ένα ευχάριστο ταξίδι.

Οι 17 πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου είναι από τις καλύτερες στην πόλη και περιλαμβάνουν προσωπική υπηρεσία μπάτλερ, ενώ οι τρεις Signature Suites, η Westminster Suite, η London Suite και η Shangri - La Suite, προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη.

Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν με ένα κοκτέιλ στο κομψό μπαρ Gong στο επίπεδο 52 και θα ξεκινήσουν το γαστριμαργικό τους ταξίδι στην Ασία σε ένα από τα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου, το Ting και το Lang.

Στον 52ο όροφο ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος χαλάρωσης και ευεξίας με την εσωτερική πισίνα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ