Πέντε σουίτες για την 100η επέτειο του Beverly Hills!

Τα 100 χρόνια ιστορίας του γιορτάζει φέτος το Beverly Hills στην Καλιφόρνια και πέντε ξενοδοχεία της πόλης ένωσαν τη φαντασία τους για να τιμήσουν την επέτειο!

Στόχος είναι η «επιστροφή στο γοητευτικό παρελθόν» της λαμπερής πόλης και τα ξενοδοχεία επιδιώκουν να μεταφέρουν στον κόσμο ατμόσφαιρα εποχής. Έτσι αποφάσισαν να «μεταφέρουν» μια από τις σουίτες τους πίσω στο χρόνο και το όλο project, το ονόμασαν «Suite 100».

Στο ξενοδοχείο «Montage Beverly Hills», η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Nina Petronzio αναβιώνει το 1940 και τα φιλμ νουάρ, με έπιπλα Art Deco εμπνευσμένα από γεωμετρικά σχήματα.

Τα τελειώματα στη σουίτα περιλαμβάνουν καθρέπτες και φύλλα χρυσού και ασημιού, ενώ η διακόσμηση περιλαμβάνει μια συλλογή από κρύσταλλα Lalique, ένα vintage φωνόγραφο με δίσκους βινυλίου, έργα τέχνης εποχής, και μια μοτοσικλέτα της δεκαετίας του 1940 έξω στην βεράντα.

Το «Beverly Hills Hotel» ζωντανεύει την εποχή της Marilyn Monroe, της οποίας η ζωή αποτέλεσε την έμπνευση για τη σουίτα του.

Ο πρώτος αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου άλλωστε, ο Paul Williams, ήταν επίσης ο εμπνευστής του Tihany’s Design. Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει καμπυλωτά έπιπλα σε αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε που συμπληρώνσουν τις καμπύλες στην οροφή και τους τοίχους, με μαύρο φινίρισμα λάκα, τροπικά prints, φουντωτά χαλιά και ένα μπαρ.

Στο ξενοδοχείο «The Beverly Hilton», ένας άλλος ηθοποιός εμπνέει την Suite 100, που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Tom Ford. Οι δεκαετία του 1960 και το Hollywood Regency στιλ είναι εμπνευσμένα από τον Tippi Hedren (το αστέρι του Άλφρεντ Χίτσκοκ το 1963 στο "The Birds"), τον σχεδιαστή David Hicks και την αγάπη του για τα τολμηρά χρώματα, αλλά και τον βραζιλιάνο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Gilberto Gil.

Προχωρώντας μέσα στην ιστορία, στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και την ντίσκο όπου φωλιάζουν στην καρδιά του Studio 54, το οποίο και αποτέλεσε την έμπνευση για τη Suite 100 του ξενοδοχείου «L'Ermitage Beverly Hills».

Ο σχεδιαστής Κen Fulk χρησιμοποιεί γυαλιστερό βερνίκι και καθρέφτη στα τελειώματα, ορχιδέες, vintage αντικείμενα και πολύ σουέτ για να προκαλέσει το σχεδιαστή μόδας Halston. Εξώφυλλα από το περιοδικό Interview, έγινα ταπετσαρία σε ένα από τα μπάνια, ενώ με ένα iPad photo booth θα αποτίσουν φόρο τιμής στους παπαράτσι. Οι αναφορές στον Andy Warhol περιλαμβάνουν μια αίθουσα που έχει επενδυθεί με αλουμίνιο, με μια πινακίδα “Do Not Disturb” να στολίζει μια μεταξοτυπία με πορτρέτο του.

Στο ξενοδοχείο «The Peninsula Beverly Hills», η εταιρεία Forchielli Glynn εμπνέεται από τη σύγχρονη αίγλη του Χόλυγουντ.

Τοιχογραφίες με το κόκκινο χαλί που περιμένει τα celebrities κρέμονται στους τοίχους του σαλονιού, ενώ η κρεβατοκάμαρα έχει καθρέφτες στους τοίχους, με ασημί φινίρισμα.

Οι τιμές ξεκινούν από 1.914 δολάρια τιμώντας την επέτειο του 1914 που ξεκίνησε η 100 χρόνων ιστορία της πόλης του Beverly Hills.
Οι τιμές ισχύουν μέχρι 31/12/2014