Design άφιξη στη Πάλμα

Ένας προορισμός όπως η Μαγιόρκα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από ήλιο, άμμο και ατέλειωτες νύχτες πάρτι. Το ήπιο κλίμα του νησιού, οι άπειρες επιλογές για ψώνια, αλλά και τα αξιόλογα μουσεία και οι παγκόσμιας κλάσης γκαλερί, την καθιστούν μια άκρως ελκυστική επιλογή για αποδράσεις, αφού είναι και εύκολα προσβάσιμη από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το ξενοδοχείο "Cort", η νέα άφιξη στην Πάλμα, προσφέρει 14 μεγάλες σουίτες και δυο δίκλινα δωμάτια και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να εξερευνήσετε το γοητευτικό αυτό νησί. Ενώ πολλές χώρες υποφέρουν από πολικό ψύχος, η πόλη της Πάλμα διατηρεί την καλοκαιρινή της δροσιά και υποδέχεται πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

Από τις 18 έως και τις 26 Ιανουαρίου, τιμώντας τον προστάτη της, Άγιο Σεβαστιανό, η πόλη κατακλύζεται από πάρτι με μουσική και χορό, πυροτεχνήματα και παρελάσεις και το ξενοδοχείο Cort είναι στο επίκεντρο. Με την εκθαμβωτική αλαβάστρινη πρόσοψη του και τις μοναδικές του λεπτομέρειες, το Cort στέκει περήφανα πάνω από τη φασαρία της Plaça Cort, μίας από τις κεντρικές πλατείες της πόλης.

Σε ένα οικοδόμημα αιώνων, ο βραβευμένος Ισπανός σχεδιαστής Lázaro Rosa-Violán έχει δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση άνεσης, ατομικής ηρεμίας και επιλεγμένης απομόνωσης.

Οι διάδρομοι είναι ντυμένο με μπλε - λευκό μωσαϊκό, ενώ οι θαλάσσιοι χάρτες στους τοίχους απηχούν τη ναυτική παράδοση του νησιού. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες , έχουν το καθένα τη δική του ταυτότητα, χάρη στο σχεδιασμό του κτιρίου, που παλιά φιλοξενούσε γραφεία τράπεζας.

Μερικά από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι ή ελικοειδείς σκάλες, ενώ άλλα διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα. Αντανακλώντας τα φυσικά χρώματα του νησιού, τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με έντονα χρώματα, όπως πράσινο των πεύκων, τερακότα, βαθύ μπλε και γκρι.

Μια ποικιλία από πλούσιους καναπέδες, όμορφα χαλιά και μεγάλα κρεβάτια δημιουργούν μια χαλαρωτική αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Μοναδικής αισθητικής είναι το μπαρ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με θέα στο ηλιόλουστο λιθόστρωτο του ιστορικού κέντρου της Μαγιόρκα.

Ένα μείγμα από αντίκες πολυελαίους και καθρέφτες σε συνδυασμό με σκούρα δρύινα έπιπλα και δερμάτινους καναπέδες συνθέτουν το σκηνικό, στο οποίο οι επισκέπτες απολαμβάνουν τοπικές θαλασσινές νοστιμιές και ποτά μέχρι αργά τη νύχτα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παλιά πόλη της Πάλμα ανάμεσα σε λιθόστρωτα σοκάκια, μπουτίκ, μουσεία και γκαλερί. Ακολουθήστε τις καμπάνες της εκκλησίας μέχρι τον υπέροχο καθεδρικό ναό της Σάντα Μαρία, ενώ η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια.

Τιμές: Από 150 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ