Opus Inner Pleasure, all day χαλάρωση στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου

Opus Inner Pleasure, all day χαλάρωση στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου

Ολοήμερη απόλαυση με θέα τα νερά του Αιγαίου

Συνδυάζοντας ταυτόχρονα θέα στη θάλασσα, φιλικό περιβάλλον και προσεγμένο service, το Opus Inner Pleasure, στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποτελεί απαραίτητη στάση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Η κομψή διακόσμηση με τις minimal λεπτομέρειες και το ευχάριστο περιβάλλον του συνηγορούν ώστε να αποτελεί το στέκι σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του φροντίζει να απολαύσετε όχι μόνο τον καφέ ή το ποτό σας, αλλά και ένα πλούσιο μενού με τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef. Από αυτές ξεχωρίζει η ποικιλία σε μπαγκέτες και ομελέτες για πρωινό, τα διάφορα finger food, οι δροσερές σαλάτες (προσούτο-παρμεζάνα, Caesar), τα ζουμερά burgers (μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά ή παναρισμένο κοτόπουλο) και τα γευστικά club sandwich (με κοτόπουλο ή καπνιστό σολομό).

Από τα γλυκά του καταλόγου τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν το ρεβανί με παγωτό καϊμάκι, ο μπακλαβάς με παγωτό, η βάφλα Opus (νουτέλα, φρούτα, μπισκότο, σαντιγύ και παγωτό) καθώς και η κρέπα Opus Ηδονή (παγωτό, φράουλα, μπισκότο).

Αν το επιλέξετε για τη βραδινή σας έξοδο, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα πρωτότυπα cocktails του.

Τα καθημερινά events του Opus Inner Pleasure αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό ενώ οι έμπειροι djs του φροντίζουν οι βραδιές σας να γεμίζουν αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν για πάντα.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 07.30-02.00

Αυστραλίας 88-92, Νέα Μαρίνα, Ρόδος

Τηλ. 22410 43613

Fb page: OPUS Inner Pleasure Rhodes