Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να αγοράσετε στο αεροδρόμιο

Θα λείπετε σε ταξίδι τις ημέρες των γιορτών και ο περιορισμένος σας χρόνος δε σας επιτρέπει να βγείτε στα μαγαζιά για να αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα;
 
Κανένα πρόβλημα!
 
Εκμεταλλευτείτε έξυπνα το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας στο αεροδρόμιο, περιμένοντας την αναχώρηση της πτήσης σας και… εκτελέστε «χρέη Αϊ-Βασίλη» στο αεροδρόμιο!
 
Στα καταστήματα (duty-free και μη) του αεροδρομίου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία για δώρα και σουβενίρ για τους αγαπημένους σας.
 
Κι αν θέλετε μερικές ιδέες… συνεχίστε να διαβάζετε…
 
1. Αρώματα και κολόνιες
Αγοράστε την αγαπημένη του/της κολόνια και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας ή σε «limited edition» σετ δώρου, που δε θα βρείτε αλλού.
 
2. Μια τερρρράστια σοκολάτα
Οι σοκολάτες αποτελούν ένα «κλασικό» δώρο, για όσους ταξιδεύουν. Ωστόσο, η καλύτερη εκδοχή τους είναι οι… σοκολάτες γιγαντιαίων διαστάσεων που μπορείτε να βρείτε στα αεροδρόμια.
 
3. Ρολόγια
Μπορεί ο χρόνος να σας πιέζει, όμως σίγουρα θα βρείτε μερικά λεπτά για να επιλέξετε ένα ωραίο ρολόι για δώρο. Οι επιλογές πολλές και οι τιμές ικανοποιούν όλα τα βαλάντια.
 
4. Τσάντες
Ένα από τα πιο αγαπημένα δώρα για τις γυναίκες. Στα καταστήματα των αεροδρομίων θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γνωστούς οίκους, αλλά και πιο φθηνά αξεσουάρ.
 
5. Βιβλία
Για τους βιβλιοφάγους, στα βιβλιοπωλεία των αεροδρομίων θα βρείτε μια πολύ μεγάλη λίστα τίτλων, από τα τελευταία διεθνή μπεστ-σέλλερ λογοτεχνίας, μέχρι τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής.
 
6. Ηλεκτρονικά είδη (ταμπλέτες, κινητά)
Ιδιαίτερα δημοφιλή δώρα, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους φίλους. 
 
7. Σουβενίρ
Από μαγνητάκια για το ψυγείο, καρτ-ποστάλ και διάφορα άλλα σουβενίρ, στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα μικρό δωράκι… για να μην πάτε/επιστρέψετε με «άδεια χέρια».
 
8. Σέξι εσώρουχα
Τα σέξι εσώρουχα είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Συνδυάστε τα με μια σαμπάνια και σοκολατάκια κι ετοιμαστείτε για… το ρεβεγιόν!
 
9. Κρασί
Κλασική επιλογή, που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του κρασιού.
 
10. Λούτρινα ζωάκια
Για τους μικρούς (και όχι μόνο φίλους), τα λούτρινα ζωάκια θα βγάλουν προς τα έξω τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.