Απίθανα ταξιδιωτικά gadgets

Χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα σε μια πολυτελή βίλα ή απολαμβάνοντας μια καταπληκτική θέα, αυτά τα gadget θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Όσο όμορφα κι αν περνάμε στις διακοπές μας, πολλοί από εμάς πρέπει να παραδεχθούν ότι πολλές φορές δεν βλέπουν την ώρα να ανοίξουν τον φορητό τους υπολογιστή ή απλά να τσεκάρουν τα email τους. Τα νέα στατιστικά στοιχεία, μάλιστα, το επιβεβαιώνουν.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της sunshine.co.uk αποδεικνύει ότι οι μισοί από τους ταξιδιώτες που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στη δουλειά τους, ελέγχουν τα email τους κάθε μέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο εξωτερικό. Για όσους από εσάς έχετε εμμονή με την διαδικτυακή επικοινωνία, αλλά και για εσάς που ψάχνετε τα νέα ταξιδιωτικά gadget, σας παρουσιάζουμε ένα top 5 με τα καλύτερα της αγοράς.

Martian Voice Command Watches

 

Ιδανικό για κάθε εργασιομανή, αυτό το ρολόι υψηλής τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να αφήσετε το Blackberry ή το laptop σας στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Αυτή η σειρά ρολογιών ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές, επιτρέποντας σας να έχετε πρόσβαση σε κείμενα, μηνύματα ή κλήσεις χωρίς τη χρήση της τηλεφωνικής σας συσκευής. Αν θέλετε λοιπόν να είστε σε άμμεση επαφή με τη δουλειά σας ακόμα κι όταν βρίσκεστε μακριά από αυτήν, προμηθευτείτε αυτό το κομψό gadget και νιώστε για λίγο James Bond!

Κάμερα Lytro

 

Ο μεγαλύτερος φόβος ενός ταξιδιώτη που λατρεύει τις φωτογραφίες είναι είναι να έχει μια φωτογραφική μηχανή που βγάζει θολές εικόνες και έχει πρόβλημα στην εστίαση. Η κάμερα Lytro είναι εύχρηστη και βολική για κάθε μετακίνηση, ενώ η νέα της σειρά περιλαμβάνει φουτουριστικές συσκευές που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε την ποιότητα της φωτογραφίας, που μόλις τραβήξατε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή την “ έξυπνη” κάμερα θα γυρίσετε από το ταξίδι σας με τα καλύτερα αναμνηστικά.

Logitech UE 900s

 

Ιδανικά για μεγάλες πτήσεις αυτά τα ακουστικά απομονώνουν τον εξωτερικό θόρυβο, αντικαθιστώντας την φασαρία του αεροπλάνου ή του αυτοκινήτου με όποιο είδος μουσικής επιλέξετε. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, με προδιαγραφές στούντιο, τα ακουστικά διαθέτουν ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις και το καλώδιο τους είναι πολύ πιο εύχρηστο από τα συμπαγή και δυσκίνητα κοινά ακουστικά.

Αδιάβροχες θήκες για iPhone

 

Αν ανησυχείτε όταν παίρνετε το τηλέφωνο σας στην παραλία ή την πισίνα, αυτό το gadget πολυτελείας είναι η τέλεια λύση για να το καταστήσει ασφαλές, ειδικά αν το χρησιμοποιούν και τα παιδιά σας. Οι αδιάβροχες θήκες δεν προσφέρουν μόνο 100% προστασία από νερό, αλλά είναι επίσης ανθεκτικές σε οποιαδήποτε πτώση, βρωμιά και σκόνη. Για όσους από εσάς είναι φανατικοί των υπαίθριων δραστηριοτήτων, αλλά και για όσους θέλουν απλά να έχουν μαζί τους το κινητό τους στην παραλία και την πισίνα, αυτό το gadget θα σας λύσει τα χέρια.

Trakdot Luggage Tracker

 

Ο φόβος ότι μπορεί να χάσουμε τη βαλίτσα μας σε ένα αεροπορικό ταξίδι είναι συχνός. Αυτό το καλοκαίρι προμηθευτείτε το Trakdot Luggage Tracker και αφήστε τους άλλους να ανησυχούν για τις αποσκευές τους. Η χρήση του είναι απλή. Προγραμματίστε το Trakdot συνδέοντας το με τον αριθμό του τηλεφώνου σας, ενεργοποιείστε την τηλεφωνική σας συσκευή αμέσως μόλις προσγειωθείτε και θα λάβετε με μήνυμα τις πλληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της αποσκευής σας.