Τα ταξιδιωτικά gadgets που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σας

Έξι συσκευές που θα σας λύσουν τα χέρια κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας

Με την τεχνολογία να αποτελεί σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας, τα ταξιδιωτικά gadgets αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αποσκευής μας. Απολαύστε τα ταξίδια σας, λοιπόν, όσο μπορείτε περισσότερο, χωρίς κανένα απρόοπτο. Αυτό θα συμβεί αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και συμπεριλάβετε στην βαλίτσα σας τα ταξιδιωτικά gadgets που ακολουθούν.

Πιάνοντας λίγο χώρο, είναι άκρως χρηστικά και σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια όταν τα χρειαστείτε.

Φορτιστές για όλες τις συσκευές. Ένα από τα πιο χρήσιμα ταξιδιωτικά gadgets που πρέπει να πακετάρετε στην αποσκευή σας όταν ετοιμάζεστε για ταξίδι. Εξοικονομήστε χώρο και προμηθευτείτε έναν φορτιστή που θα προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές σας. Μην ξεχάσετε να πάρετε και μετατροπέα ή μετασχηματιστή για την πρίζα, σε περίπτωση που ταξιδεύετε σε χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, καθώς σε αυτές χρησιμοποιούν τάση ρεύματος των 110 Volts.

Αδιάβροχη θήκη για το κινητό. Για να μην αγχώνεστε του τί μπορεί να πάθει το κινητό σας σε περίπτωση που πέσει στα νερά, στην περίπτωση που βρίσκεστε σε παραλία ή κοντά σε πισίνα, προμηθευτείτε μία αδιάβροχη θήκη για το κινητό σας και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εκτός από την προστασία που προσφέρουν κατά του νερού, οι συγκεκριμένες θήκες είναι εξίσου ανθεκτικές και σε οποιαδήποτε πτώση ή άλλη βρωμιά.

Ανιχνευτής αποσκευής. Μία από τις εμπειρίες που σίγουρα δεν θα θέλετε να ζήσετε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, είναι η απώλεια της αποσκευή σας. Γι' αυτόν το λόγο προμηθευτείτε έναν ανιχνευτή αποσκευής έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή (θα πρέπει να κατεβάσετε και το αντίστοιχο app στο κινητό σας) που βρίσκεται η αποσκευή σας.

Tablet. Εκτός του ότι σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χώρο, θα σας φανεί και πολύ χρήσιμο κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας. Αποθηκεύστε σε αυτό όποιο βιβλίο επιθυμείτε να διαβάσετε, κατεβάστε εκείνες τις εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν κατά την διαμονή σας σε μια ξένη χώρα, αποθηκεύστε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε και θα διευκολύνουν το ταξίδι σας, χρησιμοποιήστε το ως φωτογραφική μηχανή αλλά και ως μέσο επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com