Τα 9 αντικείμενα που πρέπει να έχετε στη χειραποσκευή σας όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο

Από τη μάσκα ύπνου, μέχρι ωτοασπίδες και περιοδικά

Έχετε προγραμματίσει κάποιο υπερατλαντικό ταξίδι ή μήπως φοβάστε τις πτήσεις με τα αεροπλάνα; Δείτε ποια αντικείμενα πρέπει να συμπεριλάβετε στη χειραποσκευή σας, έτσι ώστε η πτήση σας να περάσει τόσο ευχάριστα και γρήγορα που δεν θα καταλάβετε πότε τελείωσε κιόλας!

1. Φουσκωτό μαξιλάρι

Ένα άνετο, μικρό μαξιλάρι πάντα αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν ευχάριστο υπνάκο μέσα στο αεροπλάνο. Έχετε μαζί σας ένα, λοιπόν, έτσι ώστε και να περάσετε τον χρόνο σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο και να είστε προετοιμασμένοι, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι από την αεροπορική εταιρεία θα σας παράσχουν κάποιο μαξιλάρι.

2. Μάσκα ύπνου

Και πάλι για τη διευκόλυνσή σας στο θέμα του ύπνου. Μία μάσκα πρέπει να βρίσκεται πάντα στη χειραποσκευή σας, καθώς τα φώτα της καμπίνας δεν κλείνουν τις ώρες που εσείς ενδεχομένως θα νυστάξετε, αλλά ακόμη κι αν τύχει αυτά τα δύο να συγχρονιστούν, ο διπλανός σας μπορεί να θέλει να διαβάσει το βιβλίο του κι έτσι να έχει ανοιχτό το φωτάκι του.

3. Ωτοασπίδες

Για να μπορείτε να έχετε την ησυχία σας ή να απολαύσετε τον ύπνο σας και να μην ενοχλείστε από τα κλάματα των μωρών, τις δυνατές ομιλίες των συνταξιδιωτών σας ή ακόμη και το θόρυβο των κινητήρων του αεροπλάνου, ένα ζευγάρι ωτοασπίδες μπορούν να φανούν σωτήρια λύση. Μάλιστα, κάποιες από αυτές, όχι μόνο μειώνουν το θόρυβο, αλλά βοηθάνε και στη μείωση του πόνου των αυτιών κατά τις αλλαγές του υψομέτρου.

4. Υγρά μαντηλάκια

Δεν θέλετε να γνωρίζετε πόσα μικρόβια υπάρχουν στο ανοιγοκλειόμενο τραπεζάκι μπροστά σας, στην οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας, ακόμη και στα χερούλια της θέσης σας. Έχετε, λοιπόν, πάντα μαζί σας υγρά μαντηλάκια για να κάνετε ένα πέρασμα σε όλα αυτά και να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς δεύτερες σκέψεις! Ειδικά όσοι από εσάς έχετε θέμα με την καθαριότητα και την υγιεινή.

5. Βιβλία- Περιοδικά

Μπορεί η ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών μέσων τις μέρες μας να βρίσκεται στο απόγειο, ωστόσο ένα βιβλίο, ένα περιοδικό ή ακόμη κι ένα σταυρόλεξο, αποτελούν ιδανική λύση, ειδικότερα στην περίπτωση που ξεμείνετε από μπαταρία.