Ανακαλύψτε το ιδανικό σημείο για υπέροχες selfies

Είτε είστε παθιασμένοι με τη νέα πιο hot ταξιδιωτική τάση των selfie, είτε λατρεύετε τα φωτογραφικά άλμπουμ ή απλά θέλετε να θυμάστε τα πάντα για τα μέρη που επισκέπτεστε, το γεγονός παραμένει ότι οι οι φωτογραφίες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός ταξιδιού.

Φυσικά, λοιπόν, θα θέλατε και οι δικές σας να είναι οι καλύτερες. Σωστά;

Μπείτε στο VueVoyage, μια νέα ιστοσελίδα που αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία σε όλο τον κόσμο για απίθανες selfie, σε εντυπωσιακές τοποθεσίες.

Η υπηρεσία ταξινομεί τις φωτογραφίες ανά κατηγορία και περιοχή και με τον τρόπο αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο για τον ταξιδιώτη να βρει για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο με υπέροχη θέα στο Παρίσι.

Εναλλακτικά, αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό, μπορείτε να περιηγηθείτε στις μικρογραφίες στον παγκόσμιο χάρτη και να ανοίξετε τις φωτογραφίες, που σας κάνουν εντύπωση και θα μπορούσαν να αποτελέσουν και το δικό σας φόντο.

Οι φωτογραφίες είναι ένα μείγμα από εικόνες των χρηστών, που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και φωτογραφιών, από την ομάδα του VueVoyage.

Μάλιστα, αν κάποιο σημείο στον χάρτη δεν έχει τις απαραίτητες φωτογραφίες, μπορείτε εσείς να ανεβάσετε τις δικές σας, βοηθώντας τους υπόλοιπους.

Καταχωρήστε τα αγαπημένα σας γραφικά μέρη ή απλά να περιηγηθείτε στο site με ένα κλικ εδώ.