Ποιες είναι οι κορυφαίες 10 πόλεις του 2015;

Είτε αναζητάτε μια κοσμοπολίτικη πόλη, το ιδανικό σημείο από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τη φύση ή έναν κρυμμένο θησαυρό, που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί, η λίστα με τις κορυφαίες δέκα επιλογές του Lonely Planet για το 2015 έχει μια θέση για σας!

Οι επιλογές του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού περιλαμβάνουν γνωστές αγαπημένες πόλεις, που έχουνκάτι νέο να προσφέρουν στους ταξιδιώτες, μικρότερες πόλεις, γνωστές μόνο στους ντόπιους και λίγοι “ψαγμένοι” τουρίστες και πόλεις, που απλά αξίζει να επισκεφθείτε.

Για την διαμόρφωση της τελικής δεκάδας, το Lonely Planet ζήτησε από τους συνεργάτες του σε όλο τον κόσμο να υποδείξουν τις πόλεις, οι οποίες έχουν κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν στους επισκέπτες τους κατά τη διάρκεια του 2015.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διευθυντής σύνταξης, Tom Hall, είναι πολύ χρήσιμο για κάθε ταξιδιώτη, που σχεδιάζει τις διακοπές του για την επόμενη χρονιά, να γνωρίζει ποιες είναι οι ιδανικές επιλογές για αυτόν.

Είναι η μοναδική φορά κάθε χρόνο, που το Lonely Planet εφαρμόζει τη συλλογική ευφυΐα του για να αναδείξει τις καλύτερες επιλογές, με αποτέλεσμα η δεκάδα να αποτελείται από ξεχωριστά σημεία.

Οι κορυφαίες δέκα πόλεις για το 2015:

1. Ουάσιγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες

2. El Chalten, Αργεντινή

3. Μιλάνο, Ιταλία

4. Zermatt, Ελβετία

5. Βαλέτα, Μάλτα

6. Plovdiv, Βουλγαρία

7. Σόλσμπερι, Ηνωμένο Βασίλειο

8. Βιέννη, Αυστρία

9. Chennai, Ινδία

10. Τορόντο, Καναδάς