Τα καλύτερα app για να φτιάξετε σωστά τη βαλίτσα σας!

Έχετε άγχος κάθε φορά που φτιάχνετε τη βαλίτσα σας και αναρωτιέστε κάθε φορά ποια είναι τα άκρως απαραίτητα, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε πίσω; Ξεχάστε τις λίστες σε κομμάτια χαρτί και πάρτε στο χέρι το κινητό σας!

Τα νέα ταξιδιωτικά app θα σας λύσουν τα χέρια! Ίσως να μην το έχετε ακούσει ξανά, αλλά τα νέα app περιλαμβάνουν νέες εφαρμογές, που θα σας βοηθήσουν να πακετάρετε σωστά. Ανακαλύψτε τις!

Packing Pro 

Αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσετε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες ανά κατηγορία. Αρχικά ελέγξτε τα βασικά, όπως διαβατήριο, μετρητά και συνέχεια ακολουθούν τα ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις κατηγορίες ανάλογα με τις δικές σας συνήθειες.

Stylebook

Ιδανικό για τους λάτρεις της μόδας, το Stylebook είναι ταυτόχρονα ένας εικονικός στυλίστας, αλλά και οργανώνει την ντουλάπα σας. Η εγκατάσταση μπορεί να είναι εξαντλητική, αφού θα πρέπει να περάσετε στο κινητό σας φωτογραφίες από το κάθε ρούχο και αξεσουάρ σας, αλλά μόλις γίνει αυτό, ξεκινά η διασκέδαση. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες ειδών ένδυσης, όπως υποδήματα, μπλούζες, παντελόνια και χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο για να προγραμματίσετε τι θα φορέσετε κάθε μέρα και φυσικά δημιουργήσετε μια λίστα με τα απαραίτητα για το ταξίδι σας, χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξετε την ντουλάπα σας.

Things

Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να οργανώσετε πολλά πράγματα της καθημερινότητας σας κι αν τη χρησιμοποιήσετε με θρησκευτική ευλάβεια θα σας ενθουσιάσει για τα ταξίδια σας. Η εφαρμογή ταξινομεί τις διάφορες to- do λίστες της καθημερινότητας, που σχετίζονται με την εργασία, το σπίτι την οικογένεια, τα χόμπι, την υγεία και φυσικά τις αποδράσεις. Συγχρονίζεται επίσης με τον υπολογιστή και το tablet σας.

Springpad

Όπως και η προηγούμενη εφαρμογή, το Springpad δεν είναι ένα αποκλειστικό ταξιδιωτικό app, αλλά είναι ιδανικό και για την οργάνωση των αποδράσεων σας. Συνδεθείτε μέσω smartphone , tablet ή υπολογιστή και δημιουργήστε τις λίστες σας. Φτιάξτε μια για το ταξίδι, αλλά και για συνταγές, βιβλία ή συμβουλές για την ανακαίνιση του σπιτιού. Μέσα στο σημειωματάριό του ταξιδιού, μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα με ότι θέλετε να προσθέσετε στη βαλίτσα σας και με τη χρήση ετικετών να κάνετε την προετοιμασία του ταξιδιού ευκολότερη.