Μια περιζήτητη μπυραρία στο κέντρο της πόλης της Ρόδου

Οι λάτρεις της μπύρας και της ροκ μουσικής, στο Mr. Troll θα βρείτε το αγαπημένο στέκι σας στο νησί των Ιπποτών. Στο κέντρο της Νέας Πόλης της Ρόδου, η συγκεκριμένη pub δημιουργήθηκε το 2013 με σκοπό της να σας μυήσει στα μυστικά της μπύρας συνδυαστικά με γευστικές δημιουργίες που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μοναδική στο είδος της, προσφέρει άκρως παρεΐστικες στιγμές στους θαμώνες της (μία επίσκεψη στο Mr. Troll δεν είναι ποτέ αρκετή) σε ένα φιλικό και οικείο μοντέρνο περιβάλλον. Το δυναμικό της απαρτίζεται από 20 διαφορετικές ετικέτες από όλο τον κόσμο, με την έμφαση να έχει δοθεί σε χώρες όπως Σκωτία, Τσεχία, Ιρλανδία, Δανία, Βέλγιο, Αγγλία και Γερμανία. Θα βρείτε επιλογές τόσο σε μπουκάλι όσο και σε draught, αναλόγως την όρεξή σας.

Οποιαδήποτε μπύρα και να επιλέξετε μπορείτε να την συνοδεύσετε με τις γευστικές προτάσεις του καταλόγου όπως ποικιλίες από λουκάνικα, πίτσα, steaks, fish & chips και δροσερές σαλάτες. Ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές του κοινού φυσικά τα ζουμερά burgers σε διάφορες εκδοχές.

Tip: Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου διοργανώνει live events.

Info:
Καθημερινά: 10.00-02.00
Τιμές: Από 6,50 ευρώ/άτομο, από 2,50 ευρώ (μπύρα)

Tarps Springs 16, Ρόδος
Τηλ. 22410 21467
www.facebook.com/mrtrollbeer