Οι διακοπές στο νησί των Ιπποτών θέλουν Salt & Sugar!

Οδηγός Ρόδος

Για γευστικό break σε έναν ευχάριστο και φωτεινό χώρο στο τουριστικό κέντρο της σύγχρονης πόλης της Ρόδου, το Salt & Sugar αποτελεί την πιο... δελεαστική επιλογή που έχετε. Πολύ κοντά στο πολυφωτογραφημένο Ενυδρείο, πρόκειται για ένα street food-cafe, που σας προσφέρει πληθώρα επιλογών παρασκευασμένων με ολόφρεσκες πρώτες ύλες, διαλεγμένες με κριτήριο την ποιότητα.

Οδηγός Ρόδος

Η open κουζίνα δημιουργήθηκε με σκοπό να μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδικασία της παραγγελίας σας, έτσι ώστε να επιβεβαιώσετε και οι ίδιοι την ποιότητα και την προσοχή που δίνεται στο κάθε τι που παρασκευάζεται σε αυτή.

Ανάμεσα στις γευστικές επιλογές που σας προτείνει ο Κώστας (ιδιοκτήτης του Salt & Sugar), συμπεριλαμβάνονται σπιτική σπανακόπιτα και τυρόπιτα, "greek πίτα" με ροδίτικη λαδόπιτα, steak sandwich με μοσχαράκι και φυσικά η best seller πρόταση του καταλόγου, το γευστικό burger σε διάφορες εκδοχές.

Tip: Για πιο δροσιστικές στιγμές επιλέξτε κάποια από τις φρουτοσαλάτες, το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι με φρούτα, παγωτό, παγωμένα milk shakes ή δροσερά smoothies. Στο Salt & Sugar θα πιείτε και απολαυστικό καφέ.

Info:
Καθημερινά: 08.30-01.00

Γ. Παπανικολάου 22, Νέα Πόλη, Ρόδος
Τηλ. 22410 35822
www.facebook.com/pages/Salt-Sugar/140124126186954

Οδηγός Ρόδος