Souel, ένας wine θησαυρός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οδηγός Θεσσαλονίκη

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Τον Ιούνιο του 2014, το κέντρο της Θεσσαλονίκης απέκτησε ένα από το πιο cozy wine bar της. Το Souel Wine Concept Bar.

Βρίσκεται στην ζωντανή οδό της Παύλου Μελά και μπορείτε να το προτιμήσετε από νωρίς το πρωί για τον καφέ σας.

Οδηγός Θεσσαλονίκη

Ωστόσο, η μεγάλη προσοχή εδώ έχει δοθεί στο κρασί, με μια μεγάλη ποικιλία από ετικέτες ελληνικού αλλά και διεθνούς αμπελώνα να "παρελαύνουν" στο μπαρ, καθώς και ποικίλες επιλογές να διατίθενται σε ποτήρι (αυτό είναι ένα από τα σημαντικά του προτερήματα).

Εκπρόσωποι του διεθνούς αμπελώνα καλύπτουν τις ανησυχίες όσων θέλουν να ανακαλύπτουν γευστικά και την παγκόσμια σκηνή, με ετικέτες από Χιλή, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική και Ευρώπη να εγγυώνται την απόλαυσή σας .

Είτε προτιμήσετε αυτές, είτε ελληνικές ετικέτες μπορείτε να συνδυάσετε άψογα την επιλογή σας με συνοδευτικά πιάτα, όπως αλμυρό κανταΐφι με σος πορτοκαλιού που ετοιμάζουν για εσάς οι φιλόξενες αδερφές Τάνια και Ελένη που έχουν το μαγαζί.

Στα συν του το ζεστό φιλικό κλίμα, που δημιουργεί η ημικύκλια μπάρα στην μέση του μαγαζιού και που μοιάζει έτοιμη να υποδεχθεί και να κάνει όλους τους θαμώνες μια παρέα.

Tip: Όλες οι ετικέτες του Souel πωλούνται σε τιμές κάβας, για όλους εσάς που θέλετε να τις πάρετε για το σπίτι ή για να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Info
Δευτέρα-Σάββατο: από τις 08.30, Κυριακή: από τις 16.30
€4 (freddo cappuccino), από €4,50 (ποτήρι κρασί)
Παύλου Μελά 16, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 262827
www.facebook.com/SouelWineConceptBar

Οδηγός Θεσσαλονίκη