Ολοήμερη απόλαυση στο Απέραντο Γαλάζιο του Ορνού

Οδηγός Μύκονος

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Το Απέραντο Γαλάζιο, στην παραλία του Ορνού, μπορεί να το γνωρίζετε και να το έχετε αγαπήσει εδώ και χρόνια. Ωστόσο, φέτος έχει για εσάς ευχάριστα νέα! Υποδέχεται το καλοκαίρι με έναν ολοκληρωμένο και προσεγμένο κατάλογο, μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, που σας προ(σ)καλεί να το κάνετε γευστικό σας στέκι.

Οδηγός Μύκονος

Ο χώρος του, πάλλευκος και κυκλαδίτικος, είναι εκπληκτικός με ακόμα περισσότερα τραπέζια φαγητού, τα οποία σας υποδέχονται για βιώσετε ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες. Εδώ, θα απολαύσετε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι από τον -λιτό και στοχευμένο του- κατάλογο λείπουν προτάσεις με κρέας και pasta.

Αξίζει να επισημάνουμε πως αποτελεί must και για ένα ποτό ή cocktail. Αν προτιμάτε να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο, μπορείτε να καθίσετε στα τραπέζια που βρίσκονται εκεί που σκάει το κύμα, ενώ αν είστε τύποι της μπάρας, ο εσωτερικός του χώρος είναι ό,τι πρέπει. Το στοιχείο που το χαρακτηρίζει, όμως, είναι το γεγονός πως το κέφι εδώ παραμένει αμείωτο μέχρι το πρωί!

Επίσης από φέτος το Απέραντο Γαλάζιο αποκτά και τη δική του boutique με beachwear ικανά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Στον χώρο της boutique θα βρείτε την πιο φρέσκια beachwear ένδυση που επιτάσσει η φετινή μόδα, όπως γυναικεία κι ανδρικά μαγιό, φορέματα, καφτάνια, poncho, πετσέτες θαλάσσης, τσάντες παραλίας, καπέλα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακά σώματος και κοσμήματα.

Info:
Ορνός, Μύκονος, τηλ. 2289027991, aperantogalaziomykonos.com, www.facebook.com/pages/Aperanto-Galazio/158933357504549?fref=ts

katoFasa_Article_Mykonos