Barra Tres3, σταθερή αξία στον πεζόδρομο της Θεοδωράκη στη Ρόδο

Σε μία από τις πολυσύχναστες πιάτσες της νέας πόλης της Ρόδου, τον πεζόδρομο Θεοδωράκη, θα συναντήσετε το Barra Tres3, που λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2013 και αποτελεί καθιερωμένο all day στέκι για τους κατοίκους του νησιού, και όχι μόνο.

Αγαπημένο σημείο συνάντησης του ψαγμένου κοινού, καθώς ξεχωρίζει για την εξειδίκευση στον καφέ, την πλήρως ενημερωμένη κάβα και τα super cocktails. Σημειώστε ότι διαθέτει περισσότερες από 32 ετικέτες σε malt ουίσκι και premium labels, ενώ τα house cocktails είναι περίπου 19 διαφορετικές επιλογές, οι οποίες "τεστάρονται" πρώτα από τους bartenders και μετά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Στις best seller επιλογές τα Sweet Memories (βότκα, μαστίχα, πουρές passion fruit, πουρές ροδάκινο, χυμός πορτοκάλι, φυσικό λεμόνι, σιρόπι γρεναδίνης, φράουλα), Apple Crumble (βότκα βανίλια, αμαρέτο, σιρόπι μήλου, κρέμα βανίλια, κανέλα, σιρόπι καραμέλας) και Moroccan Sangria (πόρτο, τσάι moroccan, creme de casis, φυσικός χυμός λεμόνι, σιρόπι ζάχαρης, στικ κανέλας, φύλλο μέντας).

Διαθέτει δύο χώρους, έναν εξωτερικό με τραπέζια στον πεζόδρομο για χαλαρό καφεδάκι με την παρέα και τον εσωτερικό για πιο dance στιγμές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην χάσετε κάθε Κυριακή τις ελληνικές βραδιές, με άφθονο χορό και διασκέδαση από τις 20.00.

Tip: Στα συν και η ενημερωμένη wine list με περισσότερες από 60 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, οι οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι.

Info:
Καθημερινά: 07.00-03.00
Τιμές: 3,30 ευρώ (freddo cappuccino), 5 ευρώ (ποτό), από 6,50 ευρώ (cocktail)

Δημητρίου Θεοδωράκη 16, Ρόδος
Τηλ. 22410 32310
www.facebook.com/barra.tres.rhodes?fref=ts