Blue Mirage, ένα classy στέκι για όλες τις ώρες της ημέρα στη Ρόδο

Το Blue Mirage προστέθηκε στο δυναμικό του νησιού των Ιπποτών τον Ιούνιο του 2014 για να αλλάξει τα μέχρι πρότινος δεδομένα και να ανεβάσει ψηλά τον πήχη στο κομμάτι της διασκέδασης και της εστίασης.

Cafe- bar restaurant, που ξεχωρίζει σίγουρα για τον εξαιρετικής αισθητικής classy χώρο του και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει στους επισκέπτες του. Ο εξωτερικός χώρος θυμίζοντας αυλή σπιτιού, με έντονο το πράσινο στοιχείο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γίνεται meeting point τόσο για καφέ όσο και για φαγητό ή ποτό το βράδυ.

Η μέρα ξεκινάει, λοιπόν, με αρωματικό καφέ και χορταστικό πρωινό (τοστ, σάντουιτς, ζαπάτες, ομελέτες, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, όλα χειροποίητα) και συνεχίζει το μεσημέρι με light lunch επιλέγοντας ανάμεσα στις λαχταριστές προτάσεις του όπως σαλάτες, ορεκτικά κ.α.

Το βράδυ, το Blue Mirage αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό dinner με δημιουργίες της μεσογειακής κουζίνας, οι οποίες αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Στις best seller προτάσεις του καταλόγου τα μανιτάρια κρασάτα, η μπρουσκέτα με καρπάτσιο από μοσχαρίσιο φιλέτο και μαγιονέζα τρούφας και ο φρέσκος σολομός gravlax (μαγειρεμένος στη μαρινάδα του).

Συνοδέψτε τις επιλογές σας με κάποιο από τα επιλεγμένα κρασιά της ενημερωμένης wine list, η οποία ανανεώνεται –όπως και ο κατάλογος– κάθε σεζόν έτσι ώστε να συνοδεύει ιδανικά τις γευστικές προτάσει του.

Όσοι το προτιμήσετε για την νυχτερινή σας διασκέδαση, house και κλασικά cocktails γίνονται οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Tip: Οι μουσικές κινούνται σε retro φιλοσοφία, ενώ τα βράδια μπορεί να ακούσετε και έντεχνα κομμάτια. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα σημειώνονται και τα περισσότερα live.

Info:
Δευτέρα- Σάββατο: από τις 08.00, κουζίνα έως τις 00.00, Κυριακή: από τις 10.00
Τιμές: 3,20 ευρώ (freddo cappuccino), 5 ευρώ (ποτό), από 7 ευρώ (cocktail), από 12-15 ευρώ/άτομο (φαγητό)

25ης Μαρτίου 26, Ρόδος
Τηλ. 22410 20060
www.facebook.com/pages/Blue-Mirage-Wine-Bar-Restaurant/633649983392273?fref=ts