Cayenne, μια all day long έκπληξη στην περιοχή του Τούρλου

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Το Cayenne άνοιξε πριν από λίγους μήνες και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα άφιξη στο νησί των Ανέμων, συγκεκριμένα στην περιοχή του Τούρλου, στο δρόμο προς Άγιο Στέφανο. Καταρχάς έρχεται να ανεβάσει τον πήχη σε μια τοποθεσία ιδιαίτερα γοητευτική μεν, άλλο τόσο ανεκμετάλλευτη και «άγουρη» δε, που ωστόσο ενδέχεται να αποτελέσει και μια από τις μελλοντικές ανερχόμενες «γειτονιές» πλησίον της Χώρας.

Πρόκειται για ένα all day long cafe bar restaurant με υπέροχη θέα, προσεγμένο χώρο και ευγενικό προσωπικό. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή δημιουργική που αγαπά τις έντονες αναφορές στα ελληνικά προϊόντα, με τον chef Λεωνίδα Κουτσουρόπουλο να βρίσκεται στο τιμόνι της κουζίνας. Πιάτα όπως Bafalo steak (από τη λίμνη Κερκίνη), prime burger (με 100% black angus) αποδεικνύουν την αγάπη που πρεσβεύει εδώ την premium πρώτη ύλη. Συναντάμε επίσης ένα ενδιαφέρον Pizza Corner (ο Τάσος Λαχανάς διαθέτει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε αυτό το κομμάτι) όπου προσφέρει πίτσες italian style αλλά και καναδικές.

Το επόμενο ενδιαφέρον κομμάτι του Cayenne είναι τα cocktails και η επιλεκτική wine & champagne list του. Εδώ, μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε «φυσικά cocktails» όπως το Valerian (lemon juice, νερό, ginger, μέλι, φύλα βαλεριάνας και root juice).

Μπορείτε να το επισκεφτείτε και πρωί μιας και προτείνει ένα breakfast menu με εξαιρετική ποικιλία. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ η ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι διαφορετική και μοναδική. Άπλετη θέα, υπέροχα χρώματα, κυκλαδίτικος minimal χώρος, ωραίες μουσικές και γεύσεις. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Tip: Πραγματοποιείται και delivery σε σπίτια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις.

Info
Καθημερινά: 09.00-01.30 (κουζίνα), 09.00-αργά.
Από 20 ευρώ /άτομο (φαγητό), 4 ευρώ (freddo cappuccino), από 10 ευρώ (cocktails)

Τούρλος, Μύκονος, τηλ. 22890 25712, www.cayennemykonos.com, https://www.facebook.com/cayennemykonos?fref=ts