Στο L’ Assassino για μοναδικές γεύσεις με θέα στο Μπούρτζι

Στεγασμένο σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο επί της παραλιακής Μπουμπουλίνας και με θέα στη θάλασσα και το Μπούρτζι το L' Assassino είναι από εκείνα τα εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείτε. Ο εκλεπτυσμένης αισθητικής χώρος του σε συνδυασμό με τις δημιουργίες της μεσογειακής κουζίνας, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Με αναφορές από την ιταλική κουζίνα, ο κατάλογος του εστιατορίου περιλαμβάνει μια γκάμα πιάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γευστικών προτάσεων, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Ζυμαρικά, ριζότι και πιάτα με βάση το κρέας πρωταγωνιστούν στις επιλογές του κοινού.

Από αυτές εσείς ξεχωρίστε το pepper steak,τα φιλετάκια χοιρινά σβησμένα με Martini και συνοδευμένα με ταλιατέλες, τις φαρφάλες με καπνιστό σολομό με βότκα, την πράσινη σαλάτα ανάμεικτη με κατσικίσιο τυρί, μαριναρισμένα σύκα και καρύδια, το ριζότο με θαλασσινά (φρέσκα μύδια και γαρίδες) και σαφράν καθώς και το ριζότο με προσούτο, μανιτάρια και λάδι τρούφας.

Tip: Η wine list αποτελείται από περίπου 30 ετικέτες από τον τοπικό και τον υπόλοιπο ελληνικό αμπελώνα για να συνοδεύσετε τις επιλογές σας.

Info:
Καθημερινά: από τις 19.00 (τέλη Ιουνίου-τέλη Σεπτεμβρίου), Παρασκευή-Κυριακή: από τις 18.00 (Οκτώβριος-Ιούνιος)
Τιμές: από 14 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί)

Μπουμπουλίνας 77, Λιμάνι, Ναύπλιο
Τηλ. 27520 29581
[email protected]
www.assassino.gr