Προτάσεις για ταξίδια για τη νέα χρονιά

Η νέα χρονιά πλησιάζει και εσείς δεν έχετε σταματήσει να κάνετε σχέδια για τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό σας.

Είτε αυτό που προτιμάτε είναι ένα πολυτελές, παραλιακό θέρετρο, είτε σας αρέσουν οι δραστηριότητες στη Φύση ή οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, είτε δεν είστε σίγουροι για το πού θέλετε να προσγειωθείτε την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε, δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις για διακοπές μέσα στο 2015 που «υπόσχονται» να σας χαρίσουν ακόμη πιο συναρπαστικές αναμνήσεις.

1. BahaMar – Μπαχάμες

Με τέσσερα ξενοδοχεία, ένα γήπεδο γκολφ, 30 εστιατόρια και μπαρ, 14 πισίνες, ένα τεράστιο καζίνο, που ανταγωνίζεται αυτά του Λος Άντζελες και του Μακάο, οι εγκαταστάσεις BahaMar στις Μπαχάμες είναι το μεγαλύτερο θέρετρο που σχεδιάστηκε ποτέ στη ριβιέρα της Καραϊβικής.

Βρίσκεται στη διάσημη παραλία Cable Beach και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα τέλη της άνοιξης του 2015.

2.Mons - Βέλγιο

Ο πληθυσμός της πόλης Mons στο Βέλγιο δεν ξεπερνά τις 100.000 κατοίκους, όμως η μικρή αυτή πόλη αναμένεται να φιλοξενήσει 2 εκατομμύρια επισκέπτες στα μεσαιωνικά σοκάκια της, στο πλαίσιο των 1.000 καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που σχεδιάζει για την επόμενη χρονιά, ως πολιτιστικής πρωτεύουσα της Ευρώπης.

3. Στην «καρδιά» του Λος Άντζελες - ΗΠΑ

 

Το πολύβουο κατά τη διάρκεια της ημέρας κέντρο του Λος Άντζελες, δε χάνει τους ζωηρούς ρυθμούς του ούτε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με περισσότερα από 500 καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα να έχουν ανοίξει τις πόρτες τους στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο δισεκατομμυριούχος συλλέκτης έργων τέχνης EliBroad ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το φθινόπωρο της νέας χρονιάς το δικό του μουσείο, Broad Museum, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει έργα καλλιτεχνών όπως οι Jeff Koons, Roy Lichtenstein και Cindy Sherman.

4. Νήσοι Φερόες – Δανία

Μια ολική έκλειψη ηλίου το Μάρτιο του 2015 αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον επιστημόνων και μη στο απομακρυσμένο αρχιπέλαγος των νήσων Φερόες.

Ήδη οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν αρχίσει να κλείνουν ταξιδιωτικά πακέτα με φόντο ένα… μοναδικό αστρονομικό φαινόμενο.