Ιδέες για… δραστήριες αποδράσεις με νότες πολυτέλειας

Για κάποιους οι ιδανικές διακοπές σημαίνουν ατελείωτες ώρες ξάπλας κάτω από τα «χάδια» του ήλιου σε μια παραλία, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ και αναζωογονητικές βουτιές σε κρυστάλλινα νερά.

Κάποιοι άλλοι όμως χαλαρώνουν… μόνο όταν η αδρεναλίνη τους ανεβαίνει στα ύψη.

Αν αναζητάτε το τέλειο μίγμα δραστηριότητας και χαλάρωσης με νότες πολυτέλειας, δεν έχετε παρά να… κρατήσετε σημειώσεις.

  1. Για σκι στις γαλλικές Άλπεις

Οι λάτρεις του σκι στη Γαλλία θα βρουν το δικό τους «παράδεισο», καθώς υπάρχουν πολλά χειμερινά θέρετρα που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα της ζήτησης. Για μια ξεχωριστή, αυθεντικά μοναδική εμπειρία ωστόσο δεν έχετε παρά να επιλέξετε το χειμερινό θέρετρο Chamonix Mont-Blanc.

Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στις πίστες του σκι και στη συνέχεια απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες σπα, ευεξίας και χαλάρωσης… όπως δεν τις είχατε φανταστεί ποτέ!

  1. Για καταδύσεις και γνωριμία με το βυθό

Οι Μαλδίβες αποτελούν για πολλούς την επιτομή των διακοπών πολυτελείας. Και όχι άδικα…

Το φυσικό τοπίο, με τις παραλίες με άμμο «σαν πούδρα», τα τιρκουάζ νερά και τα ειδυλλιακά ξύλινα σπιτάκια δημιουργούν ένα σκηνικό, από το οποίο δε θα θέλετε να φύγετε ποτέ.

Εκτός κι αν είναι για μερικές βουτιές κι εξερεύνηση στον υπέροχο κόσμο του βυθού…

  1. Για διακοπές… εκγύμνασης στη Φλόριντα

Το θέρετρο Sandpiper Bay Resort στη Φλόριντα ενδείκνυται τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για εκείνους που αναζητούν ευκαιρίες για να «δουλέψουν» τους μυς τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων.