Απόδραση στο Παρίσι για ένα city-break πολυτελείας

Το Παρίσι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, για τους ερωτευμένους, για νεόνυμφους, για το διεθνές τζετ σετ, αλλά και για νεαρούς που ταξιδεύουν με ένα σακίδιο στον ώμο.
Για αυτούς που αποζητούν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους και μια απόδραση με ένα city-break πολυτελείας στην «Πόλη του Φωτός», δείτε παρακάτω ποια «αξιοθέατα» της γαλλικής πρωτεύουσας θα χαρίσουν δόσεις γκλάμουρ στο σαββατοκύριακό σας.
 
1. Για ψώνια στη λεωφόρο Avenue Montaigne
 
 
Είτε μπορείτε να μπείτε στα καταστήματα της λεωφόρου και να βγείτε με μπόλικες σακούλες στα χέρια, ή το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να… χαζεύετε τις βιτρίνες από απόσταση… το μόνο σίγουρο είναι, ότι στη διάσημη λεωφόρο με τους μεγάλους οίκους γνωστών σχεδιαστών θα πάρετε μια «γεύση» από το τι πάει να πει… γκλάμουρ!
 
2. Για φαγητό στο L’ Avenue δίπλα σε σελέμπριτις και VIP 
 
 
 
Με τους παπαράτσι να παραμονεύουν σε κάθε γωνιά για να απαθανατίσουν όποιο διάσημο επιλέξει να γευματίσει ή να δειπνήσει στο φημισμένο εστιατόριο L’Avenue, αν αντέχει το πορτοφόλι σας, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία πολυτελείας.
 
3. Για μια φίνα παράσταση μπαλέτου στην όπερα του Παρισιού
 
 
Παρακολουθήστε μια παράσταση από μία από τα παλαιότερα εθνικά μπαλέτα στον κόσμο, μέσα στη φημισμένη Όπερα του Παρισιού και ζήστε μια μαγευτική εμπειρία, που θα τη θυμάστε για πάντα.