Ο γύρος του κόσμου σε 365 ανθρώπινες ιστορίες

Ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής έχει ξεκινήσει εδώ και 5 μήνες ένα ζευγάρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, με μόνο σκοπό να ανακαλύψουν 365 μοναδικές ανθρώπινες ιστορίες, όσες και οι ημέρες του ταξιδιού τους και να τις προβάλλουν στο blog τους!

Η Epiphany Morgan και ο Carl Mason άφησαν πίσω την καριέρα τους στο χώρο παραγωγής εμπορικών ταινιών και κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα!

Ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ξεχωριστών ανθρώπων. Οι περιηγήσεις τους βασίζονται στην πολύτιμη βοήθεια των φίλων τους, τουριστικών πρακτορείων, αλλά και των αναγνωστών του blog τους, οι οποίοι είναι και αυτοί που κατά κάποιο τρόπο καθορίζουν τον επόμενο προορισμό τους!

Στόχος του είναι να καταφέρουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, ενώ μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία, την Ισλανδία, το Λος Άντζελες και φυσικά την Ελλάδα.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει από τη χώρα μας απεικονίζουνν την Ακρόπολη, την Πλάκα, το Ναό της Αφαίας στην Αίγινα, αλλά και σημεία της Ρόδου.

Η Epiphany έχει αναλάβει τις συνεντεύξεις, ενώ ο Carl φροντίζει ώστε το οπτικό αποτέλεσμα να είναι άψογο.

Καθημερινά προβάλλουν τα μικρά ντοκιμαντέρ τους στο blog τους, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν το ένστικτο είναι αυτό που τους οδηγεί και επιλέγουν να μιλήσουν με ανθρώπους, για τους οποίους δεν γνωρίζουν τίποτα.

Δείτε το blog τους με ένα κλικ εδώ