Οινική απόδραση στη Λεμεσό!

Το επιβλητικό έμβλημα της "Γιορτής του Κρασιού", η οποία κλείνει φέτος 53 χρόνια παράδοσης, ο επτά μέτρων ύψους "Βρακάς" έχει ήδη τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στην Λεμεσό.

Οι εκδηλώσεις της γιορτής έχουν ήδη ξεκινήσει με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δωρεάν προσφορά κρασιού στους χιλιάδες επισκέπτες. Συνολικά φιλοξενούνται 75 περίπτερα, τα περισσότερα από τα οποία θα προσφέρουν παραδοσιακούς μεζέδες και εδέσματα καθώς και σουβενίρ.

Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται 13 περιφερειακά οινοποιεία, 4 οινοβιομηχανίες του τόπου και η Λέσχη Οινοφίλων Κύπρου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει επίσης κουκλοθέατρο, κλόουν για μικρά παιδιά, παρέλαση παλαιών αυτοκινήτων - αντικών, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής με θέμα "Το αμπέλι και το κρασί" και μουσικές παραστάσεις.

Ήδη, από τις 25 Αυγούστου κυκλοφορεί στους δρόμους των πόλεων της ελεύθερης Κύπρου, το άρμα-ντελάλης της Γιορτής του Κρασιού, με βρακοφόρους να προσφέρουν δωρεάν κρασί.

Με τη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού θα προσφέρεται και φέτος δωρεάν μεταφορά στη Γιορτή του Κρασιού με λεωφορεία, για όσους διαμένουν σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και Αγία Νάπα.

Είσοδος: 6 € (περιλαμβάνει ένα δωρεάν μπουκάλι Κυπριακό Κρασί). Δωρεάν στάθμευση.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ