Ένας ρομαντικός οδηγός για Λευκάδα και Κεφαλονιά

Τα Ιόνια Νησιά έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν για μια ρομαντική απόδραση. Κρυστάλλινα νερά, αμέτρητες παραλίες, εκπληκτική θέα, υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις και τόσα ακόμα.

Μαγεμένοι από τις εντυπωσιακά τοπία και την ρομαντική αύρα της Λευκάδας και της Κεφαλονιάς, ένα ερωτευμένο ζευγάρι από το εξωτερικό, καταγράφει στο blog του Visit Greece τα μέρη, που θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές σε δυο από τα πιο αγαπημένα ελληνικά νησιά.

1. Θαυμάστε το ηλιοβασίλεμα στην παραλία Κάθισμα

Απολαύστε τον ήλιο να δύει στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Κάθισμα και ανακαλύψτε τον ιδανικό τρόπο για να περάσετε ένα ρομαντικό απόγευμα. Πάρτε μαζί σας, απλά, μια πετσέτα και χαρείτε τον ήχο των κυμάτων και την όμορφη θέα του ηλιοβασιλέματος.

2. Ηλιοθεραπεία στο Πόρτο Κατσίκι

Μια επίσκεψη στη διάσημη παραλία Πόρτο Κατσίκι είναι μια must επιλογή σε ένα ταξίδι σας στη Λευκάδα. Πριν ξεκινήσετε την κατάβαση σας στα απότομα σκαλοπάτια που οδηγού στην παραλία, προμηθευτείτε δυο παγωμένους καφέδες για να απολαύσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κολύμπι και μαύρισμα με τη θέα των σκαφών αναψυχής, που φτάνουν στην παραλία σας εγγυώνται μια τέλεια μέρα.

3 Χαλαρώστε στην παραλία Εγκρεμνοί

Οι Εγκρεμνοί είναι το κατάλληλο μέρος για απομονωμένες στιγμές με τους αγαπημένους σας.Η παραλία έχει μια πολύ μεγάλη ακτογραμμή, γι 'αυτό είναι πολύ εύκολο να βρείτε ένα μέρος μακριά από τους άλλους τουρίστες. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας ομπρέλα, γιατί ο ήλιος είναι πολύ δυνατός ακόμα και τις απογευματινές ώρες.

4. Μεσημεριανό γεύμα στο Φισκάρδο

Το Φισκάρδο διαθέτει πολυάριθμες ταβέρνες, δίπλα στη θάλασσα, που προσφέρουν μια όμορφη θέα στο λιμάνι. Απολαύστε ένα ποτήρι ούζο με μια ελληνική σαλάτα και γαύρο.

5. Απολαύστε την εκπληκτική θέα πάνω από το Μύρτο

Καθώς θα φτάνετε με το αυτοκίνητο σας στην παραλία του Μύρτου, μην παραλείψετε να σταματήσετε για να δείτε από ψηλά μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Αυτό το σημείο είναι ίσως το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο της παραλίας, οπότε βεβαιωθείτε ότι εσείς και η αγάπη σας θα τραβήξετε μια φωτογραφία από εκεί!

6. Κάντε μια βουτιά στην παραλία του Μύρτου

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η παραλία του Μύρτου ψηφίζεται συνεχώς ως η πιο όμορφη παραλία της χώρας. Η θάλασσα δεν είναι πολύ ήρεμη, έτσι να περιμένετε πολλά κύματα, που θα κάνουν το μπάνιο σας πολύ διασκεδαστικό.

7. Πάρτε το πλοίο για τα γύρω Ιόνια νησιά

Μεγανήσι, Ιθάκη, Ζάκυνθο ... η επιλογή είναι δική σας. Τα Ιόνια νησιά είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο και εύκολα προσβάσιμα με πλοίο. Ταξιδεύοντας σε ένα από τα γειτονικά νησιά της Λευκάδας και της Κεφαλονιάς θα περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας.