Απολαύστε την λιτή πολυτέλεια στα καλύτερα της!

Πολυτελή ξενοδοχεία πάνω στο κύμα ή σε ρομαντικά καταφύγια στην καρδιά μικρών πόλεων, με τη θάλασσα να απέχει μόλις λίγα λεπτά μακριά, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για μια ακόμα καλοκαιρινή απόδραση ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Τρία ξενοδοχεία, μέλη των Design Hotels, σας προσκαλούν να ανακαλύψετε την μαγεία της λιτής πολυτέλειας, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή διαμονή!

Puro Oasis Urbano, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία

Ένα ρομαντικό καταφύγιο στο γραφικό ιστορικό κέντρο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Puro Oasis Urbano προσφέρει στους επισκέπτες του ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον στην καρδιά των Βαλεαρίδων Νήσων.

Η Μαγιόρκα είναι ένας δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός και το resort, είναι το μέρος όπου πρέπει να βρεθείτε αν θέλετε να συναναστραφείτε με διεθνείς διασημότητες, απολαμβάνοντας την κοσμοπολίτικη ζωή.

Η διακόσμηση του ξενοδοχείου συνδυάζει άψογα την αισθητική της Μαγιόρκα με το μοντέρνο design και εξασφαλίζει ένα δυναμικό μείγμα σύγχρονης τέχνης και εξωτικής ατμόσφαιρας.

Χαλαρώστε στους εξωτερικούς χώρους και τις ιδιωτικές βεράντες, ξαπλωμένοι στα μεγάλα κρεβάτια και τα ανάκλιντρα και απολαύστε μια βουτιά στην πισίνα.

Σε κοντινή απόσταση το Purobeach Club, με την εντυπωσιακή πισίνα σε ντεκ πάνω στη θάλασσα και την chill-out μουσική θα σας ταξιδέψουν σε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής σας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel La Semilla, Playa del Carmen, Μεξικό

Σε μια ήσυχη τοποθεσία της Πλάγια ντελ Κάρμεν, λίγο έξω από το πολύ ζωντανό κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο La Semilla αποπνέει τον αέρα μιας εξοχικής κατοικίας του Μεξικό, ενσωματώνοντας όλα τα παροδοσιακά στοιχεία της περιοχής.

Με σεβασμό στον πολιτισμό και τα τοπικά έθιμα, οι ιδιοκτήτες του Alex Schärer και Angie Rodriguez διακόσμησαν και επίπλωσαν τα 9 δωμάτια του ξενοδοχείου τους με είδη, που προέρχονται από την τοπική αγορά, αλλά και έπιπλα που αγόρασαν οι ίδιοι από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, δίνοντας ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερο και απολύτως μοναδικό.

Οι αμέτρητοι χώροι χαλάρωσης, όπως ο κήπος και η μεγάλη βεράντα στο τελευταίο όροφο έχουν φτιαχτεί με μόνο σκοπό την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση των επισκεπτών του, οι οποίοι απολαμβάνουν την φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Αταίριαστα κομμάτια επίπλωσης, όπως στο εστιατόριο Cocina Loft, δημιουργούν μια οικεία αίσθηση, σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι ενός φίλου, ενώ η σπιτική ατμόσφαιρα ενισχύεται από το χειροποίητο πρωινό και την περιποίηση από τους ιδιοκτήτες.

Στο La Semilla, η διαχρονική λευκή παλέτα χρωμάτων μεταφράζεται σε ένα παραθαλάσσιο chic, που θα μπορούσατε να βρείτε στις ακτές του Αιγαίου!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Maçakizi, Türkbükü, Τουρκία

Μπουτίκ διάσημων σχεδιαστών, μοντέρνα μπαρ και παραλιακά κλαμπ συνθέτουν ένα πολυτελές σκηνικό στο Türkbükü, το St Tropez της Τουρκίας, μια πόλη στις ακτές της χώρας, απέναντι από το δημοφιλές θέρετρο Μπόντρουμ.

Το design ξενοδοχείο Macakizi τοποθετεί την παραθαλάσσια αυτή πόλη στον διεθνή χάρτη, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους και πιο περιζήτητους προορισμούς για χαλάρωση και διακοπές.

Χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, ανάμεσα σε ελαιώνες, το ξενοδοχείο 74 δωματίων, τα περισσότερα με πανοραμική θέα στο θάλασσα, σας υποδέχεται σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας με στιλάτη, μοντέρνα διακόσμηση.

Στο εστιατόριο θα απολαύσετε ένα πλούσιο μεσογειακό μενού, ενώ η ιδιωτική παραλία είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γύρω τοπίο.

Ξαπλώστε στις άνετες ξαπλώστρες μπροστά στο κύμα ή δίπλα στην πισίνα και ανακαλύψτε την υπέρτατη ηρεμία στο Nuxe Spa με το παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ